Ο ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει αντικατάσταση Σαμαρά και κυβέρνηση ειδικού σκοπού - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει αντικατάσταση Σαμαρά και κυβέρνηση ειδικού σκοπού

 Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πλήρη αντίθεσή του στο σενάριο αντικατάστασης του Πρωθυπουργού προκειμένου να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή τα όσα βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας, στον εγχώριο και διεθνή Tύπο, περί αντικατάστασης του κ. Σαμαρά και συγκρότησης κυβέρνησης ειδικού σκοπού για την αποφυγή εθνικών εκλογών, η Κουμουνδούρου υποστηρίζει: «Μοναδικό σκοπό έχουν τη διάσωση της μνημονιακής πολιτικής».

Επιπλέον όπως επισημαίνει η Κουμουνδούρου, «ο ελληνικός λαός, δεν ξεγελιέται με δήθεν “λύσεις” τύπου Παπαδήμου που προσπαθούν να παρακάμψουν τη λαϊκή βούληση για να μείνει όρθιο το ίδιο σύστημα που έχει γκρεμιστεί συθέμελα στη συνείδηση της κοινωνίας».

Υπενθυμίζεται, ότι αντίστοιχα σενάρια έχουν γραφτεί και σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού, όπως οι New York Times, ενώ κάτι αντίστοιχο έχουν υποννοήσει και οι «8» ανεξάρτητοι δημοκρατικοί βουλευτές, όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρόσφατη παρέμβασή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ