Καταγγελία σοκ στη Λαμία -Δασκάλα κλώτσησε 6χρονο μαθητή και του ράγισε ένα πλευρό [βίντεο] - iefimerida.gr

Καταγγελία σοκ στη Λαμία -Δασκάλα κλώτσησε 6χρονο μαθητή και του ράγισε ένα πλευρό [βίντεο]

Καταγγελία σοκ στη Λαμία (SOOC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί η καταγγελία που έγινε στη Λαμία για την απίστευτη συμπεριφορά μίας δασκάλας, η οποία κλώτσησε ένα εξάχρονο παιδί στα πλευρά και το τραυμάτισε!

Το περιστατικό έγινε στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, όπου- σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών – το παιδί ήταν άτακτο και η δασκάλα το τράβηξε, με αποτέλεσμα ο μαθητής να πέσει στο πάτωμα, αλλά δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τον κλώτσησε στα πλευρά.

Οταν επέστρεψε στο σπίτι, το παιδί ανέφερε στους γονείς του ότι η δασκάλα τον μάλωσε, αλλά τίποτα παραπάνω. Το απόγευμα όμως, κατά τη διάρκεια του μαθήματος καράτε, είπε στο δάσκαλό του ότι πονούσε στην κοιλιά. Εκείνος με τη σειρά του ενημέρωσε τους γονείς, οι οποίοι πήγαν το παιδί στο νοσοκομείο, όπου μετά από ακτινογραφία διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε ένα ραγισμένο πλευρό.

Οι γονείς συνειδητοποίησαν τι είχε γίνει όταν την επόμενη ημέρα ενημέρωσαν το γυμναστή του σχολείου πως το παιδί είχε πρόβλημα και τότε άλλοι γονείς τους είπαν για το περιστατικό με τη δασκάλα, όπως τους το είχαν μεταφέρει τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το lamiastar, οι γονείς έκαναν καταγγελία στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας για κακοποίηση παιδιού από δασκάλα.

Ο πατέρας του παιδιού, μιλά on camera και τονίζει ότι θα προχωρήσει μέχρι τέλους την υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις δασκάλα καταγγελία Λαμία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ