Επίσκεψη Σαμαρά στην έκθεση της ΕΣΗΕΑ: Χωρίς δηλώσεις αλλά με διαμαρτυρίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Επίσκεψη Σαμαρά στην έκθεση της ΕΣΗΕΑ: Χωρίς δηλώσεις αλλά με διαμαρτυρίες [εικόνες]

Ξενάγηση Σαμαρά στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γουλιέλμος Αντωνίου - SOOC/Νίκος Παλαιολόγος))
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών, η οποία με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή της διοργάνωσε έκθεση με τίτλο «100 χρόνια ΕΣΗΕΑ 1914-2014». Απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωσε για τις εκλογές Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε απ' έξω για να διαμαρτυρηθεί χωρίς να υπάρξουν πάντως εντάσεις.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στην έκθεση και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να μιλήσει στις κάμερες με τους δημοσιογράφους να περιμένουν άδικα κάποια δήλωσή του για τις εκλογές του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Επίσκεψη Σαμαρά στην έκθεση της ΕΣΗΕΑ: Χωρίς δηλώσεις αλλά με διαμαρτυρίες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Επίσκεψη Σαμαρά στην έκθεση της ΕΣΗΕΑ: Χωρίς δηλώσεις αλλά με διαμαρτυρίες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Επίσκεψη Σαμαρά στην έκθεση της ΕΣΗΕΑ: Χωρίς δηλώσεις αλλά με διαμαρτυρίες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής, ο πρώην υπουργός Χρήστος Πρωτόπαππας, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος με τη σύζυγό του Μάρα Ζαχαρέα, οι πρώην πρόεδροι της ΕΣΗΕΑ και πολλοί δημοσιογράφοι.

Έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ συγκεντρώθηκαν αρκετά μέλη της Ένωσης θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες εργασίας των περισσότερων δημοσιογράφων με τη λιγοστή αστυνομική δύναμη πάντως να μην χρειάζεται να επέμβει αφού η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε σε ήρεμο κλίμα.

Επίσκεψη Σαμαρά στην έκθεση της ΕΣΗΕΑ: Χωρίς δηλώσεις αλλά με διαμαρτυρίες [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ