Ο θρήνος του πατέρα της 28χρονης γυμνάστριας: Αδικα πήγε η κούκλα μου - iefimerida.gr

Ο θρήνος του πατέρα της 28χρονης γυμνάστριας: Αδικα πήγε η κούκλα μου

PATERAS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Ιωάννας Γιαννακοπούλου, η οποία έχασε την ζωή της στην φονική καραμπόλα που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος των παλιών διοδίων Σχηματαρίου.

Ο πατέρας της πανέμορφης κοπέλας, που χάθηκε τόσο άδικα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, λέγοντας πως το μόνο που γνωρίζει είναι πως η κόρη του βρισκόταν στο τελευταίο αυτοκίνητο.

Ο Κοσμάς Γιαννακόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, κρατά την φωτογραφία της 28χρονης κόρης του στα χέρια και λυγίζει. «Κοπελάρα, κούκλα, αστέρι… τζάμπα...» λέει και ένας λυγμός πνίγει τη φωνή του.

«Το μόνο που με πληροφόρησαν όταν πέρασα από την Τροχαία, είναι ότι ήταν τελευταίο αυτοκίνητο, ένα άσπρο Huyndai και πήγαινε Αθήνα. Οι δυο φίλοι της βγήκαν τραυματισμένοι. Η κόρη μου ήταν πίσω και χάθηκε. Τίποτα άλλο δεν ξέρω», λέει με τον πόνο να είναι ζωγραφισμένος στα μάτια του...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ