Θεοδωράκης: Πρόεδρος τώρα, εκλογές μετά τα... μπάνια του λαού [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Πρόεδρος τώρα, εκλογές μετά τα... μπάνια του λαού [βίντεο]

EUROKINISSI / ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ / ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με παράλληλη δέσμευση για εκλογές εντός του 2015 είναι η πρόταση του Ποταμιού για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην πολιτική ζωή της χώρας.

Σε δηλώσεις του από το Ηράκλειο, όπου βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ο Σταύρος Θεοδωράκης έδωσε τη δική του εξήγηση στην επίσπευση των συζητήσεων για την προεδρική εκλογή, όπως αναφέρει το cretalive.

«Ο Σαμαράς δεν μπορούσε να λύσει τα προβλήματα της χώρας, ο Βενιζέλος δεν μπορούσε να λύσει τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ κι αποφάσισαν να φέρουν πιο κοντά την προεδρική εκλογή. Είναι λάθος η επιλογή», είπε ο κ. Θεοδωράκης και κατέθεσε την πρόταση του Ποταμιού: «Να εκλέξει αυτή η Βουλή Πρόεδρο και να δεσμευτεί η κυβέρνηση ότι θα έχουμε εκλογές εντός του 2015, μετά την τουριστική περίοδο, γιατί υπάρχουν και οι δουλειές του κόσμου».

Ο κ. Θεοδωράκης δεν άφησε στο απυρόβλητο το ΣΥΡΙΖΑ που ζητά άμεσα τη διενέργεια εκλογών, λέγοντας: «Είναι κι αυτοί που επενδύουν στο "εδώ και τώρα" εκλογές. Είναι αυτοί που επενδύουν στο μπάχαλο της κοινωνίας».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού άφησε και μια νότα αισιοδοξίας, διαπιστώνοντας ότι «όλο και πιο πολλοί Έλληνες, όλο και πιο πολλοί Κρητικοί, αντιλαμβάνονται ότι η χώρα δεν μπορεί να κινηθεί ανάμεσα στο αριστερό και στο δεξί λάθος».

Πηγή βίντεο: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ