Δημοσκόπηση Κάπα Research: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ -«Οχι» των πολιτών σε πρόωρες εκλογές - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ -«Οχι» των πολιτών σε πρόωρες εκλογές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο 2,8%, από το 3,6% του Νοεμβρίου μειώνεται η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. σε δημοσκόπηση της Κάπα Research, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής».

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου εάν διεξάγονταν εκλογές την επόμενη Κυριακή, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 25,5%, η ΝΔ 22,7% και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ 6,7%, Ποτάμι 6%, Χρυσή Αυγή 5,9% και ΚΚΕ 5,8%. Όλα τα άλλα κόμματα βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο σημείο, με εξαίρεση τη ΔΗΜΑΡ που δεν υπάρχει πλέον στον πολιτικό χάρτη.

Το 57,8% ζητεί εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, ενώ Πρόεδρο από νέα Βουλή, μετά την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών επιθυμεί το 36,5% των ερωτηθέντων, ενώ σε ερώτηση εάν έχει αποφευχθεί ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ, το 59,1% των ερωτηθέντων απαντά αρνητικά, ενώ το 33,6% απαντά θετικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ