Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μποβί που τον «σκότωσε» - iefimerida.gr

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μποβί που τον «σκότωσε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Europa League ουσιαστικά φέρει την… υπογραφή του Κλαούντιο Μποβί για λογαριασμό της Γκινγκάμπ την Πέμπτη το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, καθώς τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα στα στοιχεία που ψάχνει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όπως γράφει η εφημερίδα «Live Sport», οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του 26χρονου άσου, αλλά η απόκτησή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Το συμβόλαιο του Μποβί με την ομάδα του λήγει το καλοκαίρι του 2016, ενώ κοστολογείται κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε κάνει πολύ καλή εμφάνιση και στο προηγούμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γκινγκάμπ, ενώ τον τελευταίο μήνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση (6 γκολ σε 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Μποβι Γκινγκάμπ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ