Times: Η «βόμβα» της Ελλάδας δεν απασφαλίστηκε -Το «κακό παιδί» της Ευρωζώνης και οι «γονείς» - iefimerida.gr

Times: Η «βόμβα» της Ελλάδας δεν απασφαλίστηκε -Το «κακό παιδί» της Ευρωζώνης και οι «γονείς»

Times: Η «βόμβα» της Ελλάδας δεν απασφαλίστηκε (SOOC/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν η Ελλάδα είναι το κακό παιδί της Ευρωζώνης, τότε πρέπει να κατηγορήσεις τους γονείς της. Αυτό αναφέρουν οι Times, που παρουσιάζουν τη χώρα σαν μία βόμβα που δεν έχει εκραγεί από το 2010.

Times: Η «βόμβα» της Ελλάδας δεν απασφαλίστηκε -Το «κακό παιδί» της Ευρωζώνης και οι «γονείς» | iefimerida.gr 0

Μετά από δύο διασώσεις, πολλές διαπραγματεύσεις και ένα κούρεμα χρέους, οι εταίροι νόμιζαν ότι είχαν απασφαλίσει τη «βόμβα», γράφει ο Φίλιπ Αλντρικ, που προσθέτει ότι «Δεν το είχαν κάνει όμως, και αυτή την εβδομάδα άρχισε να χτυπά ξανά». Στην ανάλυσή του στους Times, επισημαίνει ότι η Ελλάδα είναι πάλι σε ένα κρίσιμο σημείο και ο κόσμος έχει στρέψει τα βλέμμα τα προς τη χώρα μας, με το ερώτημα αν θα βρεθούν οι βουλευτές για την Προεδρική εκλογή ή θα έχουμε ξανά εκλογές, ενώ η εφημερίδα δημοσιεύει και σκίτσο στο οποίο παρομοιάζει την Ελλάδα με βόμβα της οποίας το φιτίλι καίει ξανά.

«Προσπαθούμε να βρούμε συναινέσεις για να αποφύγουμε τις εθνικές εκλογές, όχι να επιτείνουμε τις υπάρχουσες πολιτικές διαιρέσεις. Όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις οι πολίτες δε θέλουν πρόωρες εκλογές» δήλωσε από την πλευρά του στους Financial Times βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Το ίδιο στέλεχος της κυβέρνησης αναγνώρισε ότι «αν κατά τις δύο πρώτες ψηφοφορίες η υποψηφιότητα Δήμα δεν συγκεντρώσει 170 ψήφους, τότε οι πιθανότητες να εκλεγεί πρόεδρος κατά την τρίτη ψηφοφορία θα είναι εξαιρετικά ισχνές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Times βόμβα Ελλάδα Ευρωζώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ