Κάτι απαγορευμένο φυτρώνει στους κήπους της Ελισάβετ -Βρέθηκαν «μαγικά» μανιτάρια στο Μπάκιγχαμ - iefimerida.gr

Κάτι απαγορευμένο φυτρώνει στους κήπους της Ελισάβετ -Βρέθηκαν «μαγικά» μανιτάρια στο Μπάκιγχαμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μανιτάρια με παραισθησιογόνες ιδιότητες; Κι όμως, εντοπίστηκαν στους κήπους του Μπάκιγχαμ, αν και βέβαια κανείς δεν υποψιάζεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ τα καλλιεργούσε!

Τα «amanita muscaria» είχαν αρχίσει να φυτρώνουν σε ένα μεγάλο μέρος των κήπων του παλατιού. Και μάλιστα, εντοπίστηκαν τυχαία, κατά τη διάρκεια προετοιμασιών για τηλεοπτικό σόου! Αξιωματούχοι του Μπάκιγχαμ δήλωσαν ότι εκατοντάδες ποικιλίες μανιταριών φυτρώνουν στους συγκεκριμένους κήπους, ανάμεσά τους και το συγκεκριμένο είδος, που βέβαια δεν καλλιεργείται από κάποιον εκεί, αλλά φυτρώνει μόνο του.

Επιπλέον, όπως διευκρινίστηκε- αν και μάλλον ήταν περιττό- κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν καταναλώνει τα συγκεκριμένα μανιτάρια, τα οποία δεν χρησιμοποιούνται στην κουζίνα του παλατιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ