H ασθένεια που ανάγκασε την Τζολί να... ξύνεται [βίντεο] - iefimerida.gr

H ασθένεια που ανάγκασε την Τζολί να... ξύνεται [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα στραβά πήγαν αυτή την εβδομάδα για την Αντζελίνα Τζολί. Δεν της έφτανε η εμπλοκή της στο «χτύπημα» που έκαναν χάκερ στη Sony, η ηθοποιός αναγκάστηκε να ματαιώσει όλες τις εμφανίσεις της και να μείνει στο σπίτι της να... ξύνεται, όπως παραδέχθηκε η ίδια γελώντας σε βίντεο.

Αιτία, το γεγονός ότι η Τζολί κόλλησε ανεμοβλογιά. «Θα μείνω στο σπίτι να ξύνομαι. Δεν τον πιστεύει, αλλά έτσι είναι η ζωή», είπε σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ηθοποιός, προκειμένου να εξηγήσει γιατί αναγκάστηκε να ματαιώσει τις εμφανίσεις για την προώθηση της νέας της ταινίας, «Unbroken».

«Είναι να γελάς με τη στιγμή που συμβαίνει αυτό», παραδέχεται η 39χρονη στο βίντεο, στο οποίο είναι εμφανή τα σπυράκια στο σώμα της, τα οποία προκαλεί η ασθένεια. Μάλλον δεν θα ήταν η ίδια η αντίδρασή της όταν κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ κάποια email της συμπροέδρου της Sony Pictures Entertainment, Ειμι Πασκάλ, με τον παραγωγό Σκοτ Ρούντιν, στα οποία ο τελευταίος αναφέρεται στην Τζολί ως μία «στοιχειωδώς ταλαντούχα κακομαθημένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ