«Κανένας δεν γεννιέται γκέι»: Η σεξιστική αφίσα που προκάλεσε οργή στις ΗΠΑ [εικόνα] - iefimerida.gr

«Κανένας δεν γεννιέται γκέι»: Η σεξιστική αφίσα που προκάλεσε οργή στις ΗΠΑ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει μια τεραστίων διαστάσεων αφίσα η οποία «κοσμεί» πλέον ένα σημείο της εθνικής οδού που περνάει μέσα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και... αναφωνεί ότι «Κανένας δεν γεννιέται γκέι».

Η διαφήμιση έχει πληρωθεί από μια ομάδα ανθρώπων που πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν οι σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων.

Το γκρουπ που αυτοαποκαλείται «Γονείς και Φίλοι των πρώην γκέι και γκέι» ισχυρίζεται ότι υπάρχουν μελέτες πάνω σε δίδυμους που καταγράφουν ότι «κανένας δεν γεννιέται γκέι».

«Κανένας δεν γεννιέται γκέι»: Η σεξιστική αφίσα που προκάλεσε οργή στις ΗΠΑ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, οι ισχυρισμοί αντίστοιχων ομάδων, αλλά και θρησκευτικών γκρουπ έχει φέρει έντονες αντιδράσεις στον χώρο της επιστήμης με μελέτες και έρευνες να δείχνουν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, οι επιστήμονες επικρίνουν έντονα όλες τις αυτοαποκαλούμενες θεραπείες οι οποίες «διορθώνουν την ομοφυλοφιλία» απορρίπτοντάς τες ως εντελώς ανεδαφικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομοφυλοφιλία γκέι Διαφήμιση σεξισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ