Σούκουρας για χρηματισμό: Είμαι ένας απλός οικοδόμος – Η κα Ξουλίδου παρερμήνευσε - iefimerida.gr

Σούκουρας για χρηματισμό: Είμαι ένας απλός οικοδόμος – Η κα Ξουλίδου παρερμήνευσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολιγοσέλιδο υπόμνημα παρέδωσε στον εισαγγελέα Εφετών ο Γιώργος Σούκουρας, ο οποίος κλήθηκε από τον Π. Παναγιωτόπουλο να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της δωροδοκίας βουλευτή, μετά την καταγγελία της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου.

Ο Γιώργος Σούκουρας, υποστηρίζει ότι είναι ένας απλός οικοδόμος που μόνη του έννοια ήταν και είναι να μεγαλώσει την οικογένειά του. Παραδέχθηκε ότι έστελνε e-mail στην κα Ξουλίδου, τα οποία όμως παρερμηνεύτηκαν και αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται. Υπενθυμίζεται ότι η δικογραφία είχε μπει στο αρχείο, ωστόσο η καταγγελία της βουλευτού των ΑΝΕΛ την άνοιξε εκ νέου. Όπως είχε πει η Σταυρούλα Ξουλίδου, ο Γιώργος Σούκουρας την προσέγγισε προτείνοντάς της 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει για πρόεδρο Δημοκρατίας.

Δεν αποκλείεται ο εισαγγελέας Παναγιώτοπουλος να καλέσει τον Γ. Σούκουρα, προκειμένου να καταθέσει και δια ζώσης την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ