Προκλητικός Κασιδιάρης στα δικαστήρια: Τις χειροπέδες που φοράω σε λίγο θα τις φοράει ο Σαμαράς - iefimerida.gr

Προκλητικός Κασιδιάρης στα δικαστήρια: Τις χειροπέδες που φοράω σε λίγο θα τις φοράει ο Σαμαράς

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκλητικός και ωρυόμενος εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου μεταφέρθηκε πριν από λίγο από τις φυλακές Κορυδαλλού για την εκδίκαση της υπόθεσης για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη, ο προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης.

Αφού επιτέθηκε στους δημοσιογράφους ρωτώντας τους γιατί δεν παίζουν το ηχητικό που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες η Χρυσή Αυγή, στο οποίο υποτίθεται ότι ακούγεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή να καταδικαστούν οι χρυσαυγίτες, άρχισε να φωνάζει: «Τις χειροπέδες που φοράω σε λίγο θα τις φοράει ο Σαμαράς».

Πάντως, η δίκη για το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη πριν από 2,5 χρόνια στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αναβλήθηκε (προσδιορίστηκε για την 1η Μαρτίου 2015) για δεύτερη φορά, λόγω της αποχής των δικηγόρων, και έτσι ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής πήρε ξανά τον δρόμο της επιστροφής στο κελί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Κασιδιάρης Χρυσή Αυγή Σαμαράς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ