Καθίζηση οδοστρώματος στη λεωφόρο Θηβών -Κυκλοφοριακό χάος στο Ιλιον - iefimerida.gr

Καθίζηση οδοστρώματος στη λεωφόρο Θηβών -Κυκλοφοριακό χάος στο Ιλιον

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI / PHASMA/ Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί από νωρίς το πρωί στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στη Θηβών και στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Ίλιον, καθώς οι ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων δύο ημερών προκάλεσαν καθίζηση του οδοστρώματος. Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές των χρηστών στο Twitter, οι οδηγοί πρέπει να προσέχουν και στις παράλληλες οδούς με τη Θηβών, αλλά και στη λεωφόρο Κηφισού, καθώς και στους παραδρόμους αυτών, αφού πολλά τμήματα της ασφάλτου έχουν υποχωρήσει.

Στην περιοχή έχει τοποθετηθεί σήμανση για τους οδηγούς, ενώ ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς από συνεργεία του δήμου. Η κυκλοφορία ρυθμίζεται από άνδρες της Τροχαίας.

Επίσης, σε πολλά σημεία του Λεκανοπεδίου είναι εκτός λειτουργίας αρκετοί φωτεινοί σηματοδότες, με αποτέλεσμα να επιδεινώνεται το κυκλοφοριακό κομφούζιο σε βασικές οδικές αρτηρίες.

Επιπλέον, μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην Κηφισίας, στο ύψος της ισραηλινής πρεσβείας, όπου σημειώθηκε τα ξημερώματα τρομοκρατική επίθεση με καλάσνικοφ. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και διεξάγουν έρευνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ