Απίστευτες επεμβάσεις αλλά και αυτογκόλ στην ίδια φάση από τερματοφύλακα [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτες επεμβάσεις αλλά και αυτογκόλ στην ίδια φάση από τερματοφύλακα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ίβιτσα Όσιμ έχει πει την πιο σοφή ατάκα για την μπάλα και το ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι της Λέγκια με την Τραμπζονσπόρ για την 6η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ συνέβη η φάση της χρονιάς με την μπάλα να κάνει τα δικά της παιχνίδια και να προσφέρει ένα απίστευτο χάιλαϊτ.

Η Λέγκια βγαίνει στην κόντρα επίθεση έχοντας περισσότερους παίκτες από την Τραμπζονσπόρ. Ο τερματοφύλακας των Τούρκων, Οζτούρκ αναλαμβάνει δράση και με δύο εκπληκτικές επεμβάσεις λέει «όχι» στους Πολωνούς όμως η μπάλα δεν απομακρύνεται.

Γίνεται νέο σουτ, η μπάλα χτυπάει δοκάρι. Ξανά όμως επιστρέφει στους Πολωνούς και γίνεται ξανά σουτ. Ο αμυντικός της Τραμπζονσπόρ απομακρύνει πάνω στη γραμμή, όμως η μπάλα χτυπάει στην πλάτη του Οζτούρκ και καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του. Απίστευτη φάση!


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ