Τα ζώδια της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Το τριήμερο αυτό, τα θεαματικά τρίγωνα Ήλιου – Δία και Ερμή – Δία ευνοούν ιδιαίτερα εσάς τους Κριούς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με ταξίδια στο εξωτερικό, με επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, με σπουδές ή γενικότερα με πνευματικές εργασίες αλλά και με νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις ευνοείται για σας τους Κριούς των τελευταίων ημερών. Στην επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή μπορείτε τώρα να δράσετε, χωρίς όμως να κάνετε υπερβολές, οι οποίες μάλιστα μπορεί να σχολιαστούν. Γενικότερα, θα έχετε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις τώρα. Ένα συναισθηματικό σας θέμα βρίσκει την λύση του. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Η παρουσία του Άρη, κυβερνήτη πλανήτη σας, στον Υδροχόο δείχνει ότι οι φίλοι είναι κοντά σας και γοητεύονται από σας.

Ταύρος
Για σας τους Ταύρους, η περίοδος αυτή μπορεί να δώσει λύσεις σε ένα σημαντικό οικονομικό σας θέμα. Μάλιστα η λύση αυτή, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε κάποια σημαντικά σχέδιά σας, τα οποία ενδεχομένως να έχουν σχέση και με την οικογένειά σας ή με την ακίνητη περιουσία ας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας είστε από τους πιο ευνοημένους αυτών των ημερών! Το εξάγωνο της Αφροδίτης, του κυβερνήτη πλανήτη σας, με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις συναισθηματικές επαφές σας, ενώ οι φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν και στα οικονομικά σας ζητήματα. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Μαΐου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ο Άρης από τον Υδροχόο σας φέρνει αντιμέτωπους με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη από την Παρθένο σάς φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία μάλιστα τα έχετε ιδιαίτερη έγνοια. Να θυμάστε, γενικότερα, ότι τώρα αρχίζει μια περίοδος, στη διάρκεια της οποίας πολλά από τα σχέδιά σας θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν.

Δίδυμοι
Την Παρασκευή η Σελήνη στον Λέοντα δείχνει επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους για εσάς τους Διδύμους, ίσως ακόμη και μικρές μετακινήσεις. Όμως το Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην οικογενειακή σας ζωή, με την οποία και ασχολείστε. Βέβαια, την Παρασκευή, και όχι μόνο εκείνη την ημέρα αφού η όψη διαρκεί, το θεαματικό τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία δίνει λύσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών σας. Το ίδιο ευνοϊκό για εσάς είναι και το τρίγωνο Ήλιου – Δία. Ελάτε πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και ρυθμίστε κάποια καινούργια, ιδιαίτερα σημαντικά θέματα που έχουν προκύψει. Οι δύο αυτές όψεις ευνοούν ιδιαίτερα εσάς τους Διδύμους που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, για σπουδές, για πνευματικές υποθέσεις αλλά και για νομικά ή διαδικαστικά θέματα. Γενικά, όσον αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί τον Μάιο, οι δραστηριότητες σας φαίνεται ότι εκπληρώνουν τους στόχους σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουνίου θα έχετε πολλές αλλαγές στην ζωή σας αυτή την περίοδο.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, την Παρασκευή ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο θα αποδώσει, ενώ το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να δείτε τους φίλους σας. Βέβαια, το Σαββατοκύριακο αυτό υπάρχουν ευνοϊκές όψεις για εσάς, οι οποίες μπορούν να προωθήσουν σημαντικά εργασιακά σας θέματα, τα οποία θα βοηθήσουν γενικότερα τον τομέα της εργασίας σας. Μπορούν επίσης τώρα να προωθηθούν και κάποια θέματα της υγείας σας, αν αντιμετωπίζετε, βέβαια, παρόμοια θέματα. Ενδεχομένως να λάβετε βοήθεια από κάποια πρόσωπα κύρους τώρα. Για ένα οικονομικό σας θέμα φαίνεται ότι δίνετε ένα σημαντικό αγώνα. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουλίου θα πρέπει να προσέχετε, αφού οι σχέσεις σας και οι επαγγελματικές σας επαφές μπορεί τώρα να πάρουν έναν νέο, διαφορετικό δρόμο.

Λέων
Για σας τους Λέοντες είναι μια εξαιρετική συγκυρία αυτή, με την Σελήνη την Παρασκευή να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο! Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε εσείς οι Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αφού οι όψεις του Δία σάς φέρνουν πιο κοντά σε μια σημαντική επιτυχία, η οποία μπορεί να σας αποφέρει ό,τι καλύτερο. Ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και δραστηριοποιηθείτε πάνω στην επιχειρηματική σας δράση και στα δημιουργικά σας σχέδια. Προσπαθήστε να προωθήσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Είναι εξαιρετικές οι όψεις αυτές: από τη μια, το τρίγωνο του κυβερνήτης σας Ήλιου με τον Δία σάς φέρνει ό,τι καλύτερο, κι από την άλλη, το τρίγωνο Ερμή – Δία αποδίδει σε οικονομικό επίπεδο. Οι φίλοι σας σας βοηθούν. Βεβαίως, η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουλίου. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Βέβαια, κάποια θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, με πνευματικές εργασίες γενικότερα ή με τις σπουδές σας, αλλά και με νομικές υποθέσεις μπορεί τώρα να μπερδεύονται. Προσέχετε και την υγεία σας.

Παρθένος
Παρθένοι μου, το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, όμως, ιδιαίτερα το Σάββατο, εσείς οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου ίσως να νιώσετε εξαπατημένοι κατά κάποιο τρόπο. Την Κυριακή αποφύγετε τις υπερβολές. Βέβαια, η θεαματική όψη του Δία με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, πραγματοποιείται στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Ο τέταρτος οίκος συνδέεται με την οικογένεια αλλά και με την ακίνητη περιουσία σας. Έτσι, ή θα δεχθείτε επισκέψεις στο σπίτι σας από φίλους, ή θα ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα, ακόμη και με τα παιδιά, αν έχετε. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω σάς φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Πάντως, εσείς οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει και να προσέχετε, καθώς ο Ποσειδώνας ίσως σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις ή εξαπατήσεις. Στον εργασιακό σας χώρο έχετε να δώσετε πολλά. Προσέχετε όμως και την υγεία σας.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς αυτό είναι ένα εξαιρετικό τριήμερο,, θα μπορούσα να πω, καθώς θα δείτε φίλους, θα μετακινηθείτε και θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και επαφές, ειδικά εσείς οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου. Οι φίλοι σας μπορούν να βοηθήσουν τους στόχους σας, οι πνευματικές σας εργασίες όπως και τα θέματα των σπουδών σας ευνοούνται, και πάνω από όλα η κοινωνική σας ζωή υπόσχεται πολλά! Βέβαια, τώρα αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία θα κάνετε έξοδα για το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, δέχεται καλές όψεις, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να δεχθείτε κάποια φιλικά σας πρόσωπα στο σπίτι σας, να κάνετε έξοδα για να ομορφύνετε τον χώρο σας, ενώ μπορεί να ασχοληθείτε και με θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας. Εσείς, μάλιστα, που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο έχετε έντονη ανάγκη για δράση, ενώ θα ασχοληθείτε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου σάς χαρίζει δύναμη για δράση, αλλά θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους. Όμως εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, στις αρχές Οκτωβρίου συγκεκριμένα, θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ τις προσωπικές και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Όλο αυτό το διάστημα, όχι μόνο αυτό το τριήμερο, θα μπορούσαν να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο κάποιες παλιές διενέξεις ή κάποια προβλήματα του παρελθόντος.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί θα πρέπει να δώσετε το μεγαλύτερο βάρος σας στα οικονομικά σας αυτές τις μέρες. Το τρίγωνο Ήλιου – Δία αλλά και το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία βοηθούν τα οικονομικά σας όπως επίσης και τα επαγγελματικά σας θέματα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θα πρέπει όμως να αποφύγετε τις υπερβολές και τα λάθη. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου θα φορτιστείτε από κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις ή από θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Ο Άρης από τον Υδροχόο ανεβάζει την αδρεναλίνη και μπορεί να δημιουργεί εντάσεις και συγκρούσεις. Ακόμη, θα πρέπει να δείξετε προσοχή, να μην βιάζεστε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα, και να προφυλαχτείτε από μικροατυχήματα και κρυολογήματα. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο, εκτός των οικογενειακών θεμάτων που αντιμετωπίζετε, υπάρχουν και κάποιες επαφές, συναντήσεις και όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Στον τομέα της εργασίας ή και της υγείας σας όμως θα πρέπει να προσέχετε.

Τοξότης
Μια εξαιρετικά ευχάριστη όψη δημιουργείται την Παρασκευή, ειδικά για σας τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου. Ο Δίας, ο δικός σας κυβερνήτης, σχηματίζει ευνοϊκότατες όψεις και με τον Ήλιο και με τον Ερμή. Έτσι, οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, τα ταξίδια, οι πνευματικές εργασίες και οι σπουδές σας, αλλά ακόμα και οι συναντήσεις σας γενικότερα και οι συναισθηματικές σας επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα! Το Σαββατοκύριακο, βέβαια, ίσως σας κουράσει η κοινωνική σας ζωή. Βέβαια, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σας θέματα, αλλά ο Άρης από τον Υδροχόο δημιουργεί πολλές δουλειές και πολλές υποχρεώσεις, οι οποίες σας εκνευρίζουν. Γενικότερα, προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο.

Αιγόκερως
Αιγόκεροί μου, η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και προς το παρόν ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική ζωή όσων έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο. Αν τώρα έχετε κάποιες συναντήσεις, τις οποίες δεν θέλετε να κοινολογήσετε, ή ενδεχομένως κάποια σχέδια που έχουν σχέση με την εργασία σας, προσπαθήστε τώρα να τα προωθήσετε. Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι εκπληκτικό για να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια. Εσείς οι Αιγόκεροι, όμως, που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιανουαρίου (γύρω στις 3-5 του μήνα συγκεκριμένα) θα πρέπει να προσέχετε, καθώς τώρα επανέρχονται κάποιες δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις, οι οποίες σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους, τουλάχιστον για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, αυτό είναι ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο, καθώς τόσο η σχέση σας με τον σύντροφό σας όσο και η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες! Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Τα τρίγωνα του Δία με τον Ήλιο και τον Ερμή είναι εξαιρετικά για να ρυθμίσετε κάποιες σημαντικές σας υποθέσεις. Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε εσείς οι που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο, αλλά θα πρέπει να προσέχετε τις βιαστικές κινήσεις. Ο Άρης κινείται στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης και ανεβάζει την αδρεναλίνη, κάτι που σας κάνει βιαστικούς, απρόσεκτους ή ακόμα και εριστικούς. Προφυλαχτείτε ιδιαίτερα όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Επίσης, προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Ιχθείς
Για σας τους Ιχθύς των πρώτων ημερών οι μέρες αυτές είναι ιδανικές, για να δείτε φιλικά σας πρόσωπα και να αξιοποιήσετε τον κύκλο των κοινωνικών σας επαφών. Όμως, το Σάββατο, η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο, απέναντι από το ζώδιό σας, και είναι πιθανό να σας δημιουργήσει απατηλές καταστάσεις και να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις για τη σχέση σας με το σύντροφό σας ή κάποιο συνεργάτη σας. Κατά τα άλλα, έχετε γενικότερα ένα φόβος, ένα άγχος για τη δράση σας, ή υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς και ίσως προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειες σας. Πάντως, η κοινωνική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά. Αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και από τις οποίες μπορεί να αποκομίσετε πολλά οφέλη.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ