Οταν ο Αθανασιάδης ήταν οπαδός και χτυπούσε το τύμπανο στην Τούμπα [εικόνα] - iefimerida.gr

Οταν ο Αθανασιάδης ήταν οπαδός και χτυπούσε το τύμπανο στην Τούμπα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι σπάνιο αλλά όχι απίθανο. Ένας πιτσιρικάς να είναι οπαδός μιας ομάδας και να φτάνει κάποια στιγμή να φορά τη φανέλα της. Αυτό θα συμβεί σήμερα για 200η φορά με τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, πριν 11 χρόνια ήταν από τους πιο φανατικούς του ΠΑΟΚ.

Ο «Κλάους» φτάνει σήμερα τις 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και μια φωτογραφία που τον δείχνει μαζί με άλλους οπαδούς του Δικεφάλου να κρατούν το τύμπανο στο γήπεδο της Τούμπας πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το 2003, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Οταν ο Αθανασιάδης ήταν οπαδός και χτυπούσε το τύμπανο στην Τούμπα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο Αθανασιάδης είναι ο δεύτερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε συμμετοχές και γκολ μετρώντας 82 τέρματα σε 199 εμφανίσεις ενώ πρώτος παραμένει φυσικά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με 110 γκολ σε 345 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέφανος Αθανασιάδης ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ