Τελευταία παράσταση για ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Αστέρα - Κατάμεστη η Τούμπα για την πρόκριση - iefimerida.gr

Τελευταία παράσταση για ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Αστέρα - Κατάμεστη η Τούμπα για την πρόκριση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώνεται απόψε με τη συμμετοχή των τριών ελληνικών ομάδων. Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει κίνητρο αφού με νίκη απέναντι στην Γκινγκάμπ θα συνεχίσει στους «32» του θεσμού ενώ Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης έχουν ήδη αποκλειστεί.

Ο Δικέφαλος του βορρά χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης και όχι η γαλλική ομάδα. Αυτή την στιγμή ισοβαθμούν στους επτά βαθμούς όμως η ισοπαλία βολεύει την Γκινγκάμπ καθώς είχε επικρατήσει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Τζαβέλλας και Σκόνδρας τέθηκαν εκ νέου στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη ενώ αμφίβολος παραμένει ο Τζιόλης καθώς και ο Μακ, ο οποίος επέστρεψε μεν κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη αλλά αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις. Το γήπεδο της Τούμπας αναμένεται να είναι κατάμεστο, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εστορίλ σε ένα ματς, το οποίο μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορο ωστόσο οι «πράσινοι» τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και για τη βαθμολογία της ομάδας στο ranking της UEFA χρειάζονται τη νίκη.

Αδιάφορος βαθμολογικά είναι και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος ολοκληρώνει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν με τον Στάικο Βεργέτη να κάνει κάποιες αλλαγές στην 11άδα του δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είναι βασικοί στα περισσότερα παιχνίδια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ