Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί μπορείτε σήμερα να προωθήστε τα συναισθηματικά σας σχέδια, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη σάς ανοίγει δρόμους για ταξίδια, για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, για σπουδές αλλά και για πολύ σημαντικές νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, οι οποίες θα προωθήσουν κάποια σχέδια που κάνετε εδώ και αρκετό καιρό. Αν, λόγω του ανάδρομου Δία, φανεί να καθυστερούν κάποια θέματα, εσείς δεν θα πρέπει να ξεφύγετε από τον στόχο σας, καθώς αυτά τα θέματα θα πραγματοποιηθούν, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10- 12 Απριλίου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Οι φίλοι βοηθούν εσάς που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική σας ζωή ευνοείται τώρα για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας ( 21-22 Μαρτίου). Έτσι, εσείς θα παρευρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και θα έχετε συναντήσεις, ενώ πρόσωπα κύρους, του αντίθετου μάλιστα φύλου, θα σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Ωστόσο, φροντίστε να αποφύγετε τις υπερβολές, για να μην σχολιαστείτε. Ένα οικονομικό σας θέμα εξακολουθεί, βέβαια, να σας απασχολεί.

Ταύρος
Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, περνά σήμερα στο φιλικό για σας ζώδιο του Αιγόκερω, ανοίγοντάς σας δρόμους για ταξίδια αλλά και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, για θέματα σπουδών ή γενικότερα πνευματικών εργασιών, αλλά και για νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει μια νέα τροπή τώρα, με τον κυβερνήτη σας να ευνοεί προς το παρόν εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας. Όμως, καθώς η Αφροδίτη θα παραμείνει σε αυτό το φιλικό για σας ζώδιο ως και τις 3 Ιανουαρίου 2015, σταδιακά θα υπάρξουν ευχάριστα νέα για όλους τους Ταύρους. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 24-25 Απριλίου θα πρέπει να προσέχετε, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ήλιο σας (το ζώδιό σας) μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Ακόμη, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας ενδεχομένως να προωθηθούν τώρα.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους είναι ένα ευχάριστο διήμερο αυτό που ακολουθεί, με την Σελήνη σήμερα να σας φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και συγγενικά σας πρόσωπα, που σας αγαπούν. Μπορεί ακόμη να κάνετε μια συζήτηση, η οποία να έχει και οικονομικές προεκτάσεις. Οποιαδήποτε θέματα αφορούν πάντως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας τώρα έρχονται στο προσκήνιο. Ο Άρης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου σάς ανοίγει δρόμους για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και ταξίδια, για πνευματικές εργασίες γενικότερα και για σπουδές, αλλά και για νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Μάιο. Η ευεργετική βέβαια επίδραση του Άρη ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι έχετε κάνει σωστές επιλογές. Ο Ουρανός αλλάζει τα δεδομένα της καθημερινής σας ζωής, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-4 Ιουνίου. Έτσι, μπορεί να δείτε φίλους από τα παλιά ή να αλλάξετε τις συνήθειες σας αυτή την εποχή. Η νέα θέση της Αφροδίτης, ως τις 3 Ιανουαρίου 2015, στον Αιγόκερω, αλλάζει τα «νερά» της συναισθηματικής σας ζωής. Αλλιώς μπορεί να έχει αρχίσει αυτός ο μήνας για τη συναισθηματική σας ζωή και αλλιώς να τελειώσει, περνώντας από κάποια σημαντικά σκαμπανεβάσματα.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, η Σελήνη, ο δικός σας κυβερνήτης, βρίσκεται από εχθές στον Λέοντα, μια καλή θέση για τα οικονομικά σας! Ακόμη και αν σας παρουσιάζονται κάποιες καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα λόγω του ανάδρομου Δία, γενικά είστε σε μια καλή φάση. Καλά επίσης φαίνονται τα πράγματα και για τα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας (και την υγεία σας). Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια νέα, σημαντικά δεδομένα, τα οποία θα σας στηρίξουν. Για σας που έχετε γενέθλια τις δύο τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ο Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού επιδρά σταθεροποιητικά για λίγο ακόμη στα συναισθηματικά αλλά και στα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια. Βεβαίως, για ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα δίνετε ήδη, και θα συνεχίσετε να δίνετε, μεγάλους αγώνες, καθώς ο Άρης από τον Υδροχόο φέρνει στην επιφάνεια παρόμοια θέματα. Η νέα θέση της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιό σας βελτιώνει τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, προς το παρόν ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι τον Ιούνιο.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες εξακολουθείτε αυτές τις μέρες να έχετε μια χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση, ενώ η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, καθώς ο Άρης απέναντί σας προκαλεί κάποιες εντάσεις ή και προστριβές. Εσείς οι Λέοντες του Ιουλίου επίσης θα πρέπει να προστατευτείτε και από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Πάντως οι Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου βρίσκεστε σε μία περίοδο, κατά την οποία πολλά μπορούν να αλλάξουν ευχάριστα στη ζωή σας! Μπορεί τώρα να έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, να κάνετε κάποια ταξίδια, να προωθήσετε θέματα σπουδών ή πνευματικών εργασιών γενικότερα, ή ακόμη και να αλλάξετε ουσιαστικά την πορεία της ζωής σας, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-6 Αυγούστου. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-16 του Αυγούστου είστε σε μια περίοδο ιδιαίτερης τύχης! Ακόμη και αν κάποια σχέδιά σας φαίνεται να καθυστερούν, τελικά προωθούνται. Γενικά, η συναισθηματική σας ζωή, η επιχειρηματική σας δράση ακόμη και η χαρά, η διασκέδαση, οι σχέσεις σας με τα παιδιά ευνοούνται. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο με ευχάριστο τρόπο κάποια θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας ή ακόμη και να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας σας, αν αντιμετωπίζετε παρόμοια θέματα.

Παρθένος
Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, η νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει ως τις 3 Ιανουαρίου 2015, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια, κατά την διάρκεια του μήνα, θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις σας, αλλά προς το παρόν ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, χαρείτε, διασκεδάστε. Ωστόσο, σήμερα, θα πρέπει να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας, και να φροντίσετε να προωθήσετε κάποια θέματα που έχουν σχέση με την οικογενειακή σας ζωή ή με την ακίνητη περιουσία σας. Για σας που έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ο Κρόνος από τον Σκορπιό δείχνει ότι κάποια πρόσωπα που σας αγαπούν μπορεί και να σας στηρίξουν αυτόν τον καιρό. Βέβαια, η νέα θέση του Άρη στον Υδροχόο σάς δημιουργεί πολλές υποχρεώσεις, οι οποίες ίσως να σας κουράσουν ή να σας ταλαιπωρήσουν. Θα πρέπει, λοιπόν, να προσέχετε λίγο και την υγεία σας.

Ζυγός
Σήμερα η Σελήνη από τον Λέοντα είναι πολύ ευνοϊκή για σας τους Ζυγούς και σας φέρνει πιο κοντά στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές σας γενικότερα ευνοούνται, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Προσπαθήστε να δείτε κάποιους φίλους ή συγγενείς σας και γενικότερα κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία μπορούν και να σας στηρίξουν. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει ως τις 3 Ιανουαρίου 2015, σας φέρνει πιο κοντά σε θέματα του σπιτιού σας, της οικογενειακής σας ζωής αλλά και της ακίνητης περιουσίας σας. Με αυτά τα θέματα θα πρέπει να ασχοληθείτε τώρα, αλλά θα χρειαστεί και να ξοδέψετε κάποια χρήματα για οικογενειακές σας υποθέσεις ή για το σπίτι γενικότερα. Ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου βοηθά εσάς τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου. Τώρα θα χαρείτε, θα διασκεδάσετε και θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός
Η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου δημιουργεί φόρτιση σε εσάς τους Σκορπιούς, όσον αφορά θέματα της οικογενειακής σας ζωής ή και της ακίνητης περιουσίας σας, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές σας ευνοούνται, ενώ ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί τώρα να προωθηθεί. Αποδεχθείτε σήμερα κάποιες προσκλήσεις που θα λάβετε, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα προωθεί θέματα της επαγγελματικής και κοινωνικής σας ζωής, από τα οποία θα επωφεληθείτε. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή τώρα φαίνεται ότι μπαίνει σε έναν νέο δρόμο. Θα κάνετε μικρές μετακινήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, και θα μπορέσετε να δείτε φίλους, συγγενείς και αγαπημένους σας ανθρώπους. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας επηρεάζει πια μόνο εσάς που έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, κάνοντας σας να συνειδητοποιείτε τα όρια, τις υποχρεώσεις σας και γενικότερα την πραγματικότητα, είτε αυτή είναι θετική, είτε αρνητική.

Τοξότης
Εσείς οι Τοξότες των πρώτων ημερών αντιμετωπίζετε αυτή την περίοδο ένα οικογενειακό θέμα, το οποίο μάλιστα μετά τις γιορτές μπορεί να γίνει σημαντικό! Παρ’ όλα αυτά, η νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2015, ευνοεί τα τρέχοντα οικονομικά σας, προς το παρόν για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αλλά σταδιακά και για τους υπόλοιπους. Μάλιστα, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα βοηθά γενικότερα τα οικονομικά σας που έχουν σχέση με άλλους ( εφορία, δάνεια, ασφάλειες ή και οικονομικά συντρόφου). Ο Άρης, πλανήτης της δράσης, από το ζώδιο του Υδροχόου προκαλεί ατελείωτες μετακινήσεις αλλά και ατελείωτες συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας (συγγενείς ή φίλους), οι οποίες βέβαια μπορεί να είναι «καυτές». Προσέχετε.

Αιγόκερως
Αιγόκεροι μου, υποδεχθείτε την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2015. Προς το παρόν η γλυκιά Αφροδίτη επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σα. Μάλιστα, θα την ακολουθήσουν και άλλοι πλανήτες στο ζώδιό σας, γεγονός που θα φέρει πολλά θέματα στο προσκήνιο. Σήμερα, φροντίστε να προωθήσετε ένα οικονομικό θέμα το οποίο σχετίζεται με τρίτους (εφορία, δάνεια, ασφάλειες) ή και με τα οικονομικά του συντρόφου σας. Ακόμη, σήμερα, μια συζήτηση που θα κάνετε θα πρέπει να κρατηθεί μυστική. Γενικότερα, μην δίνετε αφορμές για σχόλια εις βάρος σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα έξοδά σας ή ακόμα και μια έντονη καταναλωτική τάση. Να έχετε υπ’ όψιν σας ότι η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια απρόβλεπτα έξοδα.

Υδροχόος
Σημαντική είναι η σημερινή μέρα για σας τους Υδροχόους, με την Σελήνη απέναντί σας, στο ζώδιο του Λέοντα, να λειτουργεί σαν να έχετε την προσωπική σας Πανσέληνο! Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σας είναι σημαντικές. Μάλιστα θα μπορούσατε να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας ή κάποιο συνεργάτη σας, η οποία θα αποδώσει. Ο τομέας των φίλων σας και της κοινωνικής σας ζωής ευνοείται ιδιαίτερα τώρα για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Από την άλλη, εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας έχετε διάθεση για δράση και πράγματι μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε. Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσετε την βιασύνη ή μια κάποια τυχόν επιπολαιότητα, οι οποίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε μικροατυχήματα. Προφυλαχτείτε επίσης από κρυολογήματα.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα ζητά από σας τους Ιχθύς να ασχοληθείτε με τον σημαντικό για σας χώρο της εργασίας σας (ή και της υγείας σας, αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα). Η κοινωνική σας ζωή υπόσχεται πολλά, ιδίως σε σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Μάλιστα, εσείς, έχετε ακόμη την ευχέρεια να δραστηριοποιηθείτε και να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας, χάρη στην παρουσία του Κρόνου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού. Βεβαίως, η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο μπορεί να σας δημιουργεί κάποιο άγχος για ένα οικονομικό σας θέμα, ίσως ακόμη και για θέματα που έχουν σχέση με την υγεία άλλων. Βέβαια, η νέα θέση της Αφροδίτης σάς φέρνει κοντά σε φιλικά σας πρόσωπα, ειδικά αν ανήκετε στους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ