Απίστευτη γκάφα στα McDonald’s: Επαιζε στην οθόνη του καταστήματος σκληρό πορνό [βίντεο & εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτη γκάφα στα McDonald’s: Επαιζε στην οθόνη του καταστήματος σκληρό πορνό [βίντεο & εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε γκάφα μεγατόνων υπέπεσαν οι υπάλληλοι υποκαταστήματος των McDonald's στην Ελβετία, όταν στις οθόνες, αντί να παίζει βίντεο κλιπ, όπως γίνεται συνήθως, προβαλλόταν σιγμιότυπο από σκληρό πορνό.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο Steffen Reiniger στο Central European News, όταν πήγε στο εστιατόριο στην ελβετική πόλη Zuchwil με φίλους για να απολαύσει κάτι από αμερικανικό μπέργκερ, τελικά «απόλαυσε» και κάτι από γερμανικό πορνό, καθώς οι υπάλληλοι είχαν ρυθμίσει τις οθόνες να δείχνουν το πρόγραμμα ενός γερμανικού αθλητικού καναλιού, όταν εκείνο πρόβαλλε εκπομπές με... όχι και τόσο αθλητικό περιεχόμενο.

«Ημασταν μια παρέα ανδρών κι έτσι δεν μας ενόχλησε, όμως τι θα γινόταν αν ήταν μια οικογένεια στη θέση μας;» αναρωτήθηκε ο Reininger, ο οποίος είπε ότι ένας υπάλληλος φρόντισε να αλλάξει κανάλι όταν συνειδητοποίησε τι προβαλλόταν.

Η επιχείρηση ζήτησε συγγνώμη με ανακοίνωσή της και είπε ότι πλέον οι τηλεοράσεις του εστιατορίου θα είναι συντονισμένες μόνο στο Eurosport. «Οι υπάλληλοι αλλάζουν καμιά φορά κανάλι για να ευχαριστήσουν τους πελάτες», δήλωσε ο εκπρόσωπος των McDonald's, Aglae Strachwitz, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι κανένας από τους εργαζόμενους δεν ήξερε ότι το γερμανικό Sport 1 έχει και ταινίες πορνό στο πρόγραμμά του.

Απίστευτη γκάφα στα McDonald’s: Επαιζε στην οθόνη του καταστήματος σκληρό πορνό [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 0
Απίστευτη γκάφα στα McDonald’s: Επαιζε στην οθόνη του καταστήματος σκληρό πορνό [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ