Νίκη-πρόκριση για τη Μάντσεστερ Σίτι -Δίκαια 3-1 η Μπάρτσα την Παρί Σεν Ζερμέν - iefimerida.gr

Νίκη-πρόκριση για τη Μάντσεστερ Σίτι -Δίκαια 3-1 η Μπάρτσα την Παρί Σεν Ζερμέν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπουδαία νίκη και πρόκριση επί της Ρόμα μέσα στην Ιταλία πήρε η Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 2-0 ενώ η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-1 της Παρί Σεν Ζερμέν και τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου της. Βαριά ήττα γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ από τον Άγιαξ στην Ολλανδία

Το εκπλητικό γκολ του Νασρί και το τέρμα του Ζαμπαλέτα χάρισαν στην Μάντσεστερ Σίτι το διπλό στο «Ολύμπικο» επί της Ρόμα με τους Άγγλους να τερματίζουν πίσω από την Μπάγερν Μονάχου, παίρνοντας την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γερμανοί από την πλευρά τους δεν δυσκολεύτηκαν να νικήσουν 3-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τέρματα των Μίλερ, Ρόμπεν και Γκέτσε.

Στη Βαρκελώνη η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς όμως η Μπαρτσελόνα γύρισε το παιχνίδι πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τους Μέσι και Νεϊμάρ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 με τον Σουάρες στο δεύτερο μέρος. Στο Γιουρόπα Λιγκ θα συνεχίσει ο Άγιαξ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 4-0 του ΑΠΟΕΛ στο Άμστερνταμ.

Στην Ισπανία η Μπιλμπάο ανεβάζοντας στροφές στο 2ο ημίχρονο επικράτησε 2-0 της Μπάτε Μπορίσοφ παίρνοντας την 3η θέση του ομίλου και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ Πόρτο και Σαχτάρ έμειναν στην ισοπαλία 1-1 με τους Πορτογάλους να τερματίζουν στην 1η θέση του γκρουπ.

Τέλος, η Σάλκε κατάφερε να πάρει τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στη Σλοβενία εις βάρος της Μάριμπορ νικώντας με γκολ του Μέγιερ στο 62ο λεπτό ενώ η Τσέλσι δεν δυσκολεύτηκε να κλείσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με νίκη 3-1 απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ