Το τελευταίο κλικ: Ορειβάτης φωτογραφήθηκε, έπεσε και σκοτώθηκε [εικόνα] - iefimerida.gr

Το τελευταίο κλικ: Ορειβάτης φωτογραφήθηκε, έπεσε και σκοτώθηκε [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν ένας άνθρωπος που ζούσε για να νιώθει την αδρεναλίνη να ρέει στο αίμα του, τις στιγμές που σκαρφάλωνε σε μεγάλα ύψη και έκανε «βουτιά» από εκεί. Τελικά όμως, αυτό το χόμπι του στοίχισε και τη ζωή του.

Ο Γκάρεθ Τζόουνς έπεσε από βράχο ύψους 90 μ. στην Αυστραλία και σκοτώθηκε. Ο 25χρονος απόφοιτος του Κέμπριτζ ήταν ένας από τους πιο γνωστούς base jumper, άτομα τα οποία πηδούν από κτίρια, κεραίες, βράχους και στύλους, έχοντας πραγματοποιήσει περίπου 500 άλμα από αξιοθέατα, ουρανοξύστες και βουνοκορφές στην Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.

Το τελευταίο κλικ: Ορειβάτης φωτογραφήθηκε, έπεσε και σκοτώθηκε [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, η τελευταία του φωτογραφία ήταν στο σημείο που έμελε να κοπεί το νήμα της ζωής του. Ο Τζόουνς δημοσίευσε μία εικόνα στην οποία τα πόδια του κρέμονται από το συγκεκριμένο βράχο, στον οποίο βρήκε τραγικό θάνατο, στο Νορθ Χεντ του Σίδνεϊ.

«Αλλη μία ημέρα, άλλο ένα χαρούμενο μέρος», έγραψε στο Instagram δημοσιεύοντας τη φωτογραφία. Δύο ημέρες αργότερα, βρέθηκε στο ίδιο σημείο για να δει το ηλιοβασίλεμα με φίλους, γλίστρησε, έπεσε και σκοτώθηκε. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο Τζόουνς δεν επιχείρησε να κάνει ένα από τα διάσημα άλματά του, αλλά πέρασε τον φράχτη ασφαλείας και έφτασε στην άκρη του βράχου για να έχει καλύτερη θέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις base jumper Γκάρεθ Τζόουνς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ