Κίνητρο η πρώτη νίκη και οι βαθμοί για τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Κίνητρο η πρώτη νίκη και οι βαθμοί για τον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ομάδα κόντρα στην οποία έχασε το μεγαλύτερο μέρος των ελπίδων του για διάκριση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αναστασίου ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του έχει κίνητρο παρά τον αποκλεισμό.

Η εντός έδρας αναμέτρηση με την Εστορίλ θα είναι η τελευταία για τον Παναθηναϊκό στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και οι πράσινοι καλούνται να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή περιπέτειά τους. Ο τεχνικός ομάδας, Γιάννης Αναστασίου προανήγγειλε αλλαγές αλλά τόνισε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

«Γενικά πήραμε αρκετά μαθήματα φέτος στην ευρωπαϊκή μας πορεία. Για τα νέα παιδιά της ομάδας ήταν τεράστια εμπειρία. Ήμασταν σε όλα τα ματς αρκετά ανταγωνιστικοί με βάση το επίπεδο των ομάδων που παίξαμε. Και στα προκριματικά του Τσάμπιος Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ. Στους ομίλους υστερήσαμε στις λεπτομέρειες. Αυτή είναι η διαφορά σε αυτό το επίπεδο. Πιστεύω πως τα μαθήματα που πήραμε φέτος είναι αρκετά, για να μας βοηθήσουν στο μέλλον να πάμε πιο μακριά», δήλωσε αρχικά ο Αναστασίου.

Ερωτηθείς αν ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με αλλαγές, απάντησε: «Δεν κοιτάμε στατιστικές και ρεκόρ. Θέλουμε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Η ομάδα θα έχει αλλαγές, λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Η ομάδα έχει βάθος, μπορεί να στηρίζεται σε όλα τα παιδιά κι αυτό θα κάνουν όσοι παίξουν, θα δώσουν τα πάντα γα να νικήσει η ομάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, κι αύριο βράδυ θα δούμε τι καταφέραμε».

Σχετικά με το κίνητρο, τόνισε: «Το πιο δύσκολο είναι να βρεθεί το κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν αξίζαμε να μην έχουμε νίκη, με βάση την εικόνα μας, έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας. Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό, το κίνητρο υπάρχει έτσι κι αλλιώς. Θεωρώ πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ