Ρεπούση: Αυτοδύναμη ΔΗΜΑΡ -«Οχι» στον Δήμα - iefimerida.gr

Ρεπούση: Αυτοδύναμη ΔΗΜΑΡ -«Οχι» στον Δήμα

(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δηλώνει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, τονίζοντας, παράλληλα, ότι το κόμμα της θα επιδιώξει σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κα Ρεπούση τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ θα κρατήσει την «πολιτική οργανωτική της αυτοδυναμία» αλλά θα επιδιώξει «στον βαθμό που είναι δυνατό» μια προγραμματική σύγκλιση με τον «κορμό της Αριστεράς, που σήμερα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας λίγες ώρες πριν από την κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η κα Ρεπούση εκτίμησε πως δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η στάση της Αγίου Κωνσταντίνου ενάντια στην εκλογή Προέδρου από την παρούσα Βουλή, λόγω της κυβερνητικής πολιτικής.

«Είμαστε όλο και χειρότερα», σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Ρεπούση, προσθέτοντας πως η ΔΗΜΑΡ δεν πιστεύει ότι είναι δυνατό να βρεθεί ο απαραίτητος αριθμός των 180 βουλευτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mαρία Ρεπούση ΔΗΜΑΡ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ