Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί σήμερα ενδεχομένως να θέλετε να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, όμως υπάρχει μια ένταση, εκ μέρους σας περισσότερο, είτε γιατί έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, είτε γιατί σας παρουσιάζονται κάποια απρόβλεπτα γεγονότα. Σήμερα, με την Αφροδίτη να περνά στον Αιγόκερω, τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν. Εξακολουθούν όμως να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να προωθήσετε σχέδια για ταξίδια, σπουδές, ή νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις, ειδικά για εσάς τους Κριούς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Απριλίου. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε.

Ταύρος
Ένα οικογενειακό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο και φορτίζει εσάς τους Ταύρους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Αποφύγετε τις εντάσεις που μπορούν να προέλθουν από τη σύγκρουση μεταξύ της οικογενειακής και της επαγγελματικής σας ζωής. Πάντως, σήμερα η νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, μια ιδιαίτερα φιλική θέση για εσάς τους Ταύρους, ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας.

Δίδυμοι
Δίδυμοί μου, παρά το γεγονός ότι ο Δίας είναι πλέον ανάδρομος και καθυστερεί κάποια σχέδιά σας, ο κυβερνήτης σα, ο Ερμής, δέχεται ευχάριστες όψεις, οι οποίες σας ωθούν να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αλλιώς ξεκινά η συναισθηματική σας ζωή αυτόν τον μήνα και αλλιώς θα τελειώσει τον επόμενο. Σήμερα ενδεχομένως να υπάρξει κάποια ένταση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, η οποία θα έχει σχέση με τα οικονομικά σας.

Καρκίνος
Αρκετά πιεστικές είναι οι καταστάσεις σήμερα για σας τους Καρκίνους, με ένα αρκετά σημαντικό, οικονομικό θέμα να σας απασχολεί. Παρ’ όλα αυτά φροντίστε να ασχοληθείτε με την εργασία σας, η οποία ίσως να έχει να σας δώσει πολλά ακόμη. Κάποια χρήματα που έχετε να λάβετε φαίνεται ότι καθυστερούν. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες. Όμως, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, απέναντι από το ζώδιό σας, μπορεί αργότερα να διευκολύνει τις καταστάσεις.

Λέων
Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, υπάρχει κάποια ένταση για σας τους Λέοντες που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Από την άλλη, κάποια θέματα καθυστερούν για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 Αυγούστου. Εσείς πάλι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Αυγούστου, προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ή γενικότερα θα έχετε έντονη δραστηριότητα και μπορείτε να προωθήσετε και την επιχειρηματική σας δράση. Αυτό το διάστημα, με την Αφροδίτη να περνά από σήμερα στον Αιγόκερω, ο χώρος της εργασίας σας θα είναι πολύ σημαντικός για εσάς τους Λέοντες!

Παρθένος
Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα ευεργετική για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου. Ωστόσο σήμερα αποφύγετε να συζητήσετε για ένα εργασιακό σας θέμα. Προσέχετε και την υγεία σας. Γενικότερα μην αφήνετε φιλικά σας πρόσωπα να παρεμβαίνουν στη ζωή σας. Κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις ή θέματα της ακίνητης περιουσίας σας δεν έχουν λήξει ακόμη και εξακολουθούν να σας απασχολούν.

Ζυγός
Με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη πλανήτη σας, να περνά από σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οικογενειακή ζωή και θέματα της ακίνητης περιουσίας σας είναι αυτά που θα απασχολήσουν εσάς τους Ζυγούς το επόμενο διάστημα! Από την άλλη, η κοινωνική σας ζωή ενδεχομένως να είναι γεμάτη υποχρεώσεις και αυτό να σας φορτίζει. Πάντως είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί και δυναμικοί αυτή την περίοδο. Πολλοί από εσάς, ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, προωθείτε επιχειρηματική ή δημιουργικά σας σχέδια.

Σκορπιός
Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω φέρνει μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές για σας τους Σκορπιούς. Όμως, σήμερα ειδικά, η όψη Σελήνης - Άρη δείχνει ένταση για σας που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο. Ένα επαγγελματικό αλλά και ένα οικογενειακό σας θέμα μπορεί να προκαλέσει μια κάποια «τρικυμία». Προσέχετε, λοιπόν. Προστατευτείτε επίσης από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Κάποια σχέδιά σας καθυστερούν. Γενικά, η ανάδρομη πορεία του Δία φέρνει καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Παρ’ όλα αυτά τα οικονομικά σας φαίνεται να προωθούνται.

Τοξότης
Με τον κυβερνήτη σας, το Δία, να κινείται σε ανάδρομη πλέον πορεία, κάποιες σημαντικές νομικές ή διαδικαστικές σας υποθέσεις καθυστερούν. Επίσης καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά αλλά και με τις σπουδές σας. Ενδεχομένως να αλλάξουν τα υπάρχοντα δεδομένα. Τα οικονομικά σας ζητήματα πάντως ευνοούνται. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με συγγενικά σας πρόσωπα.

Αιγόκερως
Σήμερα εσάς τους Αιγόκερους σας απασχολεί άμεσα ένα οικονομικό θέμα, το οποίο είτε αφορά τα τρέχοντα οικονομικά σας, είτε οικονομικές υποθέσεις που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες ή και με τα οικονομικά του συντρόφου σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο από σήμερα σας κάνει πιο γοητευτικούς τώρα, ειδικά αν ανήκετε στους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί μια ένταση στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν ανήκετε στους Υδροχόους του Ιανουαρίου. Με τον Άρη να κινείται επίσης στο δικό σας ζώδιο, έχετε λίγο εκνευρισμό. Πάντως κάποια θέματα που έχουν σχέση με την κοινωνική ή την επαγγελματική σας ζωή δείχνουν να σας γοητεύουν αυτό το διάστημα. Βέβαια μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναθεωρήσεις ή καθυστερήσεις, οι οποίες θα αφορούν μια συνεργασία σας.

Ιχθείς
Με τον Άρη να κινείται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας αυτή την περίοδο, υπάρχει αρκετό παρασκήνιο για σας τους Ιχθύς. Ασχοληθείτε με την εργασία σας, η οποία είναι σημαντική αυτό το διάστημα. Φροντίστε και την υγεία σας. Αποδεχθείτε τις προσκλήσεις που θα λάβετε για κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι πολύ πιθανό να έχετε πολύ σημαντικές γνωριμίες κατά τη διάρκειά τους. Οι φίλοι σας παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτή την περίοδο.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ