Ο Ρόμπι Γουίλιαμς βαρέθηκε να είναι σταρ, ψάχνει κανονική δουλειά -Δέχθηκε απίθανη πρόταση [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς βαρέθηκε να είναι σταρ, ψάχνει κανονική δουλειά -Δέχθηκε απίθανη πρόταση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο να αντέξει κανείς να είναι ποπ σταρ; Εδώ και χρόνια ο Ρόμπι Γουίλιαμς ζει αυτή τη ζωή, από την εποχή που ήταν μέλος των Take That, μέχρι τις ένδοξες στιγμές της σόλο καριέρας του. Μπούχτισε όμως πλέον. Και ψάχνει μία «κανονική» δουλειά.

Ο ποπ σταρ δημοσίευσε ένα- χιουμοριστικό προφανώς- βίντεο στο διαδίκτυο, με τη μεγάλη ανακοίνωση και η πρώτη πρόταση δεν άργησε να έρθει, από απρόσμενη πλευρά μάλιστα. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έδειξε μεγάλη προθυμία να τον αποκτήσει με... μεταγραφή, προσφέροντάς του ό,τι θέλει!

«Εχω μία μεγάλη ανακοίνωση να κάνω. Βαρέθηκα να είμαι ποπ σταρ. Είχα μία υπέροχη καριέρα, αλλά θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό», αναφέρει ο Γουίλιαμς στο βίντεο, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι ψάχνει μία «κανονική» δουλειά που θα του επιτρέψει να μείνει στη Γερμανία, την οποία αγαπά. Τι επιλογές έχει;

«Σκέφτηκα μήπως παίξω ποδόσφαιρο, αλλά είμαι πολύ μεγάλος. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με τη μόδα, αλλά είμαι χοντρός. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι η Γερμανία έχει τρομερά αυτοκίνητα... Πάρτε με τηλέφωνο!», καταλήγει ο τραγουδιστής.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς βαρέθηκε να είναι σταρ, ψάχνει κανονική δουλειά -Δέχθηκε απίθανη πρόταση [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η ανταπόκριση από την Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν άμεση. Με μήνυμα στο Facebook ενημέρωσε τον Ρόμπι Γουίλιαμς ότι η ομάδα διαθέτει ό,τι ψάχνει! «Ακόμη κι αν δεν θες να παίξεις ο ίδιος, μπορείς να παρακολουθήσεις δυνατά ματς στο πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο. Σε ό,τι αφορά τη μόδα, έχουμε κάποιες υπέροχες φανέλες Puma- σε πολλά μεγέθη- και από τη στιγμή που σου αρέσουν, έχουμε και υπέροχα αυτοκίνητα Opel», ήταν το μήνυμα της ομάδας στον τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ