Στο Europa League o Ολυμπιακός - Κέρδισε την Μάλμε με 4-2, ισοπαλία στο Τορίνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Στο Europa League o Ολυμπιακός - Κέρδισε την Μάλμε με 4-2, ισοπαλία στο Τορίνο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 4-2 επί της Μάλμε στο Καραϊσκάκη στο φινάλε των ομίλων του Champions League, ωστόσο το 0-0 ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης στέλνει τους Πειραιώτες στο Europa League.

Την κατάλληλη στιγμή ο Ολυμπιακός βρήκε τον εαυτό του και πήρε μεγάλη νίκη και πρόκριση κόντρα στη Μάλμε σε ένα χιτσκοκικό φινάλε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Μήτρογλου (87') και Αφελάι (90') «σφράγισαν» το 4-2 στο Φάληρο, με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν την τρίτη θέση και να περιμένουν -ως ισχυροί- την κλήρωση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ!

Φουστέρ (22') και Τσόρι Ντομίνγκεζ (63' )άνοιξαν τον δρόμο για την επικράτηση των Πειραιωτών, με τους Κρουν (59' )και Ρόζενμπεργκ (81') να αναπτερώνουν προσωρινά τις ελπίδες των Σουηδών (αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Αντού).

Την ίδια ώρα στο Τορίνο, Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης βολεύτηκαν με το 0-0 και τσέκαραν παρέα το εισιτήριο για στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «ροχιμπλάνκος» να κρατούν την κορυφή και τους Ιταλούς ν’ ακολουθούν ως δεύτεροι του ομίλου.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουακού, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι, Φουστέρ (77’ Αφελάι), Τσόρι (89’ Σιόβας), Μήτρογλου (88’ Μπενίτες).

Μάλμε: Όλσεν, Τίνερχολμ, Ελάντερ, Ρικαρντίνιο, Κονάτε (57’ Κρουν), Χάλστι, Έρικσον (75’ Τερν), Αντού, Φόρσμπεργκ, Τέλιν, Ρόζενμπεργκ.

Διαβάστε εδώ την εξέλιξη του αγώνα, όπως την μετέδωσε το iefimerida.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μάλμε Champions League Καραΐσκάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ