Ο «σκληρός» οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί έγινε ρεζίλι: Εψαχνε... ιερόδουλες μέσω Twitter [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο «σκληρός» οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί έγινε ρεζίλι: Εψαχνε... ιερόδουλες μέσω Twitter [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια... επική γκάφα υπέπεσε ο διάσημος οικονομολόγος, Νουριέλ Ρουμπινί, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές με τις σκληρές θέσεις του για την οικονομική κρίση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο κ. Ρουμπινί αντί να στείλει προσωπικό μήνυμα στο Twitter έκανε... tweet με αποτέλεσμα οι 321.000 followers του να μάθουν πως αναζητούσε όχι μία, αλλά αρκετές πόρνες για να τον συνοδεύσουν σε δείπνο.

Μόλις το αντιλήφθηκε διέγραψε το επίμαχο tweet, ωστόσο, τα... κακά παιδιά του Διαδικτύου το είχαν ήδη «αποθηκεύσει» και, όπως ήταν αναμενόμενο, ο διάσημος οικονομολόγος έγινε ρεζίλι.

Για την ιστορία το μήνυμα έγραφε: «Wenjie, χάρηκα που σε είδα χθες. Είμαι στο Σικάγο για δουλειά. Ελεύθερος απόψε. Ξέρεις καυτές κοπέλες που να είναι διαθέσιμες για δείπνο και ποτά; Ενημέρωσέ με...».

Ο «σκληρός» οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί έγινε ρεζίλι: Εψαχνε... ιερόδουλες μέσω Twitter [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ