Η Ελεονώρα Μελέτη σκηνοθετεί πορνό-Η αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε στο instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη σκηνοθετεί πορνό-Η αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε στο instagram [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η θεματολογία της εκπομπής της έχει προκαλέσει πολλές φορές. Μετά τα ναρκωτικά στην Ολλανδία, το pole dancing και τις «βόλτες» την νύχτα στη Συγγρού η Ελεονόρα Μελέτη έρχεται να ταράξει και πάλι τα ήδη πολύ ταραγμένα νερά της ελληνικής τηλεόρασης υποδυόμενη αυτήν την φορά τον σκηνοθέτη ταινίας πορνό.

Η Ελεονώρα Μελέτη σκηνοθετεί πορνό-Η αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε στο instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μια αποκαλυπτική φωτογραφία με την ίδια να παρακολουθεί τους πρωταγωνιστές σε μια επίμαχη σκηνή, στο λογαριασμό της στο instagram προκαλώντας ποικίλα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.Η εκπομπή θα προβληθεί αυτήν την Πέμπτη στο κανάλι Εpsilon.

Η ίδια γράφει στο Instagram:

«#hashtag #porno το βιωματικό έχει άξια όταν δεν έχεις ξαναβιώσει την ιστορία του ρεπορτάζ. Ας μην κρυβόμαστε, όσο κ αν σοκάρονται μερικοί, Σεξ έχω κάνει... Πορνό όμως δεν έχω ξανασκηνοθετήσει...Εδώ με τους πρωταγωνιστές για τις ανάγκες του #hashtag #11december»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ