Λοβέρδος για επίσπευση προεδρικής εκλογής: Τι ένα μήνα νωρίτερα, τι ένα μήνα αργότερα - iefimerida.gr

Λοβέρδος για επίσπευση προεδρικής εκλογής: Τι ένα μήνα νωρίτερα, τι ένα μήνα αργότερα

Φωτογραφία: (SOOC/Νίκος Παλαιολόγος)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τι ένα μήνα νωρίτερα, τι ένα μήνα αργότερα», ήταν το σχόλιο του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου για την επίσπευση της προεδρικής εκλογής.

Ερωτηθείς σχετικά, σε συνέντευξη στο ΣΚΑΪ, ο κ. Λοβέρδος αρνήθηκε ότι η απόφαση για επίσπευση της προεδρικής εκλογής ελήφθη εξαιτίας των κινήσεων του πρώην πρωθυπουργού. Τόνισε επίσης ότι «ο χώρος μας δεν απειλείται από την ίδρυση ενός νέου κόμματος».

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του για το πρόσωπο που θα μπορούσε να είναι υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατία. Ο κ.Λοβέρδος τόνισε ότι η υποψηφιότητα δεν πρέπει να είναι κομματική, αλλά να είναι «μια προσωπικότητα που να καλύπτει ένα χώρο μεγαλύτερο του ενός κομματικού μηχανισμού».

Τέλος, ανέφερε ότι είναι ο πρώτος που είχε πει ότι θα μπορούσε να είναι υποψήφια Πρόεδρος μια γυναίκα. « Θα είναι καλοδεχούμενη μια τέτοια πρόταση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ