Μπαράζ επιθέσεων: Γκαζάκια στο δημαρχείο Καισαριανής και μολότοφ σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Μπαράζ επιθέσεων: Γκαζάκια στο δημαρχείο Καισαριανής και μολότοφ σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γκαζάκια στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Καισαριανής επιτέθηκαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Από την επίθεση, που πραγματοποιήθηκε περίπου στη 01:20 τα ξημερώματα, προκλήθηκαν μικρές υλικές φθορές, ενώ δεν σημειώθηκε πυρκαγιά γιατί ο μηχανισμός δεν εξερράγη.

Τρεις ακόμη επιθέσεις έγιναν στο Μενίδι, το Μαρούσι και τα Σεπόλια όπου πυρπολήθηκαν τρία οχήματα. Η επίθεση στο Μενίδι έγινε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στη διασταύρωση των οδών Ξενοφώντος και Βίκτωρος Ουγκώ. Λίγα λεπτά αργότερα στην οδό Νικηφόρου Λύτρα 9 στο Μαρούσι παραδόθηκε στις φλόγες ένα ακόμη αυτοκίνητο. Το τρίτο ΙΧ κάηκε ύστερα από περίπου δυο ώρες στα Σεπόλια, στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού με την οδό Σιώκου.

Στο μεταξύ, περίπου 20 μοτοσικλετιστές πέρασαν από τα γραφεία συνδέσμου του Ολυμπιακού χθες στις 19:00 και επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ. Πρόκειται για το Σύνδεσμο που βρίσκεται επί της Θηβών και Λεωφόρου Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ