Η κλήρωση της Ελλάδας στο Eurobasket 2015 [εικόνα] - iefimerida.gr

Η κλήρωση της Ελλάδας στο Eurobasket 2015 [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανταγωνιστικά ματς αλλά βατό έργο θα έχει στο Eurobasket 2015 που θα διεξαχθεί σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στον όμιλο της την Κροατία, την Σλοβενία, τα Σκόπια, την Γεωργία και την Ολλανδία. Οι αγώνες της Εθνικής μας στο Ζάγκρεμπ με τη σειρά Σκόπια (5/09), Κροατία (6/09), ρεπό (7/09), Γεωργία (8/09), Σλοβενία (9/09) και Ολλανδία (10/09).

Θυμίζουμε πως για πρώτη φορά, η διοργάνωση θα διοργανωθεί από τέσσερις χώρες: Πρόκειται για τις Γαλλία, Γερμανία, Λετονία και Κροατία. Οι πόλεις που θα αποτελέσουν την "καρδιά" του Eurobasket θα είναι οι: Ζάγκρεμπ (Κροατία), Μονπελιέ και Λιλ (Γαλλία), Βερολίνο (Γερμανία) και Ρίγα (Λετονία).

Η τελική φάση του Eurobasket 2015 θα διεξαχθεί στη Λιλ. Ο όμιλος της Ελλάδας θα διασταυρωθεί στα νοκ άουτ παιχνίδια με τον Δ' όμιλο. Από κάθε όμιλο προκρίνονται τέσσερις.

Αναλυτικά η κλήρωση του Eurobasket 2015:

Η κλήρωση της Ελλάδας στο Eurobasket 2015 [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ EUROBASKET 2015 Εθνική Ομάδα κλήρωση όμιλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ