Ξύλο και τραυματισμός στο Καλλονή-Ολυμπιακός U17 [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξύλο και τραυματισμός στο Καλλονή-Ολυμπιακός U17 [βίντεο]

kalloni-olympiacos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση U17 ανάμεσα στην Καλλονή και τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα ένας παίκτης των «ερυθρολεύκων» να τραυματιστεί στο κεφάλι από αντικείμενο.

Όλα ξεκίνησαν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ένας παίκτης της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού έκανε ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό στο πόδι. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και οι παίκτες των δύο συλλόγων πιάστηκαν στα χέρια, ενώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν άνθρωποι από τους πάγκους και των δύο ομάδων.

Ένας οπαδός της Καλλονής που βρισκόταν στις κερκίδες πέταξε μάλιστα και ένα αντικείμενο, το οποίο τραυμάτισε στο κεφάλι παίκτη του Ολυμπιακού, με τους πιο ψύχραιμος να προσπαθούν να ηρεμήσουν τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους παράγοντες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλλονή Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ