Σόιμπλε: Η Ελλάδα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να βγει από το πρόγραμμα - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Η Ελλάδα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να βγει από το πρόγραμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις Βρυξέλλες, λίγο πριν ξεκινήσει το Eurogroup, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έδωσε το στίγμα για το πώς θα αντιμετωπιστεί το ελληνικό θέμα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την είσοδό του στο κτίριο που διεξάγεται το Eurogroup τόνισε: «Η Ελλάδα πιθανόν να χρειαστεί περισσότερο χρόνο πριν οι διεθνείς πιστωτές της απελευθερώσουν την τελευταία δόση του δανείου». Για να συμπληρώσει: «Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα χρειάζεται επιπλέον χρόνο για να εφαρμόσει το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί». Στο τέλος άφησε μια ελάχιστη νότα αισιοδοξίας σημειώνοντας πως η «Η Ελλάδα είναι στο σωστό δρόμο».
Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα συζητήσουν την παράταση του υφιστάμενου προγράμματος στήριξης της Ελλάδας κατά 6 μήνες, σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε στο Reuters. Ωστόσο η Αθήνα εμφανίζεται αποφασισμένη να μην συμφωνήσει παρά σε μία παράταση ολίγων εβδομάδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε Eurogroup τρόικα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ