Ραγκούσης: Φεύγει η ζωή από τον Ρωμανό - iefimerida.gr

Ραγκούσης: Φεύγει η ζωή από τον Ρωμανό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι η υγεία του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος διανύει την 28η ημέρα απεργία πείνας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Φραγκίσκο Ραγκούση, ο οποίος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε πως τον επισκέφθηκε την Κυριακή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, έχει καταπέσει κι άλλο. Μάλιστα ο κ. Ραγκούσης ανέφερε ότι «φεύγει η ζωή από τον Ρωμανό», ενώ ξεκαθάρισε πως στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα πάει μόνο ο πατέρας του και όχι και οι δύο γονείς του καταδικασμένου για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

«Η μητέρα δεν θα τον συνοδεύσει, ο πατέρας θα θέσει το πρόβλημα του παιδιού του -πρόβλημα ζωής- και θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό της χώρας μία λύση, έστω νομοθετική, όχι παρέμβαση στη δικαστική εξουσία, απλά να υπάρχει μία επιτάχυνση στις όλες διαδικασίες, γιατί η ζωή φεύγει από τον Ρωμανό, έχει κουραστεί. Χθες το βράδυ που τον είδα, έχει καταπέσει ακόμα, φεύγει το παιδί αυτό από κοντά μας», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Ρωμανός αντιδρά. Ήδη έχει εξαγγείλει ότι θα κατέβει και σε απεργία δίψας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ