Super League: «Μίλησαν» οι έδρες και ο Λεβαδειακός! - iefimerida.gr

Super League: «Μίλησαν» οι έδρες και ο Λεβαδειακός!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπουδαίο βήμα παραμονής στην κατηγορία σημείωσε ο Λεβαδειακός, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με σκορ 2-0 ενώ στις νίκες επέστρεψαν Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός.

Νίκη Βόλου-Καλλονή 2-0

Επιτέλους νίκη για τη Νίκη Βόλου. Οι νεοφώτιστοι κατάφερα να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και έφτασαν σε μια σπουδαία επικράτηση επί της Καλλονής με σκορ 2-0. Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς φάσεις και γκολ, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 46’ με τον Σκούρτη και με τον ίδιο παίκτη διπλασίασαν τα τέρματά τους για το τελικό 2-0.

Παναιτωλικός-Πανιώνιος 2-1

Στις εντός έδρας νίκες επέστρεψε ο Παναιτωλικός μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στα μέσα της εβδομάδας. Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να αποκτήσουν την υπεροχή στο ματς από το πρώτο ημίχρονο όμως έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 62ο λεπτό όταν ο Καπέλ άνοιξε το σκορ. Στο 77’ ο Μαλεζάς διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και ο Πανιώνιος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Γιάννου στο 82’.

ΟΦΗ-Λεβαδειακός

Μετά την επιβλητική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 4-0 εκτός έδρας, ο Λεβαδειακός πέρασε και από την Κρήτη νικώντας τον ΟΦΗ με σκορ 2-0. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα ακόμη μεγάλο βήμα παραμονής έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάντζιο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους φιλοξενούμενους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ