Αποκλεισμένο το κέντρο: Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αποκλεισμένο το κέντρο: Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελείωσαν οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας από ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ, αλλά και από ομάδα υποστηρικτών του Νίκου Ρωμανού, την ώρα που - εντός του κοινοβουλίου - πραγματοποιείται η συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Μάλιστα οι υποστηρικτές του Ν. Ρωμανού κατάφεραν και κρέμασαν πανό, με μήνυμα αλληλεγγύης, στα κιγκλιδώματα που έχουν τοποθετηθεί μπροστά από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στην ψήφιση του προϋπολογισμού.

Λίγο πριν τις 21:00 δόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αμαλίας μπροστά από το Κοινοβούλιο και η οδός Πανεπιστημίου που είχαν κλείσει λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Κλειστή παραμένει η Βασιλίσσης Σοφίας.

Στις ομιλίες τις οποίες παρακολούθησαν χιλιάδες διαδηλωτές μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων, κομμάτων και φοιτητικών συλλόγων, μαζί με τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και το Σωματείο των Σχολικών Φυλάκων, γίνεται λόγος για προϋπολογισμός ακραίας λιτότητας και κοινωνικής καταστροφής.

Υπογραμμίζουν ακόμη πως οι νέοι φόροι ύψους 1,4 δισ. ευρώ που αναμένεται να επιβληθούν, θα επιφέρουν την πλήρη κοινωνική συντριβή και θα επιβαρύνουν τους φορολογούμενους για να ανταποκριθεί η κυβέρνηση στους προκρούστιους μνημονιακούς στόχους.

Αποκλεισμένο το κέντρο: Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αποκλεισμένο το κέντρο: Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αποκλεισμένο το κέντρο: Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αποκλεισμένο το κέντρο: Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Αποκλεισμένο το κέντρο: Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Αποκλεισμένο το κέντρο: Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: Eurokinissi



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΜΕ Νίκος Ρωμανός διαδήλωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ