Αποφασισμένος μέχρι τέλους ο Ρωμανός -Eτοιμος να ξεκινήσει και απεργία δίψας - iefimerida.gr

Αποφασισμένος μέχρι τέλους ο Ρωμανός -Eτοιμος να ξεκινήσει και απεργία δίψας

Αποφασισμένος μέχρι τέλους ο Ρωμανός (EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένος να σκληρύνει τη στάση του είναι ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος συνεχίζει για 26ή ημέρα την απεργία πείνας, αφού σύμφωνα με τον συνήγορό του Φραγκίσκο Ραγκούση δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει και απεργία δίψας.

Σύμφωνα με δηλώσεις των συνηγόρου του, οι οποίοι τον επισκέφτηκαν το Σάββατο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ο 21χρονος θα ξεκινήσει και απεργία δίψας προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά του, όπως αναφέρει το «Βήμα». Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι η οικογένεια του Νίκου Ρωμανού δεν επιβεβαιώνει αυτή την απόφαση, αν και τονίζουν ότι είναι στις προθέσεις του να προχωρήσει και σε απεργία δίψας για να ικανοποιηθεί το αίτημά του.

Ο δικηγόρος του πάντως κατήγγειλε μέσω του «Real Fm 97.8» μεθόδευση ώστε να παρουσιαστεί ότι ο Ρωμανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ψυχική του υγεία. Παράλληλα, σημείωσε ότι σκέφτεται να προχωρήσει σε απεργία δίψας τις επόμενες μέρες. «Η υγεία του βαίνει πτωτικά αλλά τον έχει απογοητεύσει η επιχειρούμενη ενέργεια να παρουσιαστεί ότι δεν έχει την ψυχική του υγεία. Είναι μεθοδευμένο, ανήθικο και παράνομο, διότι δίνεται εντολή ότι σε περίπτωση αυτοκτονικών τάσεων να το δέσουν», ανέφερε ο κ. Ραγκούσης και συνέχισε «Η αξονική δεν έδειξε καμία αλλοίωση στον εγκέφαλο. Διατηρεί την ψυχική του υγεία σε άριστη κατάσταση. Κατά συνέπεια είναι μεθόδευση γιατί αν παρουσιαστεί ότι έχει απολέσει την ψυχική του υγεία, τότε μπορεί να προκύψει η αναγκαστική σίτισή του».

Ο Φραγκίσκος Ραγκούσης υπογράμμισε μάλιστα ότι ο Ρωμανός σκέφτεται να προχωρήσει σε απεργία δίψας τις επόμενες μέρες και είπε χαρακτηριστικά «Ήδη σκέφτεται να σκληρύνει την στάση του ακόμα πιο πολύ και αμέσως τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε απεργία δίψας. Θα κόψει και το νερό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ