Βενιζέλος: Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα -Συμφωνία με τους δανειστές έως τις 15 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα -Συμφωνία με τους δανειστές έως τις 15 Δεκεμβρίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να μην έκανε δηλώσεις, ωστόσο από το βήμα της οργανωτικής επιτροπής για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης ήταν κατηγορηματικός: «Δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα δημοσιονομικά μέτρα λιτότητας και δεν θα σημειωθεί νέα μείωση μισθών και συντάξεων».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε πως η διαπραγμάτευση με την ΕΕ και το ΔΝΤ είναι πολύ σκληρή, δύσκολη και μακρά, γιατί γίνεται σε δύο επίπεδα, οικονομικό και πολιτικό. Μάλιστα, εξέφρασε την εκτίμηση πως η Τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα επιτευχθεί συμφωνία με την ελληνική πλευρά έως τις 15 Δεκεμβρίου.

«Είμαστε εν αναμονή της επιστροφής της Τρόικας. Έχουμε τη δυνατότητα πριν από τα Χριστούγεννα να έχουμε ολοκληρώσει τη συμφωνία με τους δανειστές», δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, επεσήμανε ότι «δεν μιλάμε για παράταση του προγράμματος, αλλά για τεχνική επέκταση των διαδικασιών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ