Το πρωτότυπο δέντρο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» -Οι δαντελένιες μπάλες από το... νυφικό της Κέιτ Μίντλετον [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρωτότυπο δέντρο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» -Οι δαντελένιες μπάλες από το... νυφικό της Κέιτ Μίντλετον [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισε χθες το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», στο κέντρο της Αθήνας.

Χριστουγεννιάτικες μπάλες στολισμένες με δαντέλες από νυφικά του διεθνή οίκου Sophie Hallette, που έχουν εμπιστευτεί γνωστές κυρίες, όπως η Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ και η Κέιτ Μίντλετον, κοσμούν το δέντρο του κεντρικού ξενοδοχείου στην Αθήνα.

Τη διακόσμηση του δέντρου και τη δημιουργία των στολιδιών επιμελήθηκε η γνωστή σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, η οποία δήλωσε ότι σκέφτηκε αυτή την πρωτότυπη ιδέα με τη δαντέλα, καθώς είναι ένα υλικό που και η ίδια χρησιμοποιεί συχνά και χαρακτηρίζει τις δημιουργίες της.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα όχι μόνο είναι πρωτότυπο, αλλά γίνεται και για καλό σκοπό, αφού οι μπάλες θα πωληθούν και τα έσοδα θα διατεθούν στη μη κερδοσκοπική εταιρία «Οι φίλοι της μέριμνας». Η συγκεκριμένη οργάνωση στηρίζει οικογένειες και παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποια ασθένεια, την απώλεια ή τον θάνατο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ web

Δείτε το σχετικό βίντεο :

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ