Την Παρασκευή το απόγευμα η συνάντηση Σαμαρά - Νταβούτογλου στο Μαξίμου - iefimerida.gr

Την Παρασκευή το απόγευμα η συνάντηση Σαμαρά - Νταβούτογλου στο Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φθάνει αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα, ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, προκειμένου να συμμετάσχει στο «3ο Ανώτατο Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας». Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο Α. Νταβούτογλου θα φθάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 15:20 και στις 16:50 θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας.

Το βράδυ στις 20:30 οι δύο Πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Εξωτερικών θα απευθύνουν χαιρετισμό στο «Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδος – Τουρκίας» και θα ακολουθήσει δείπνο που θα παραθέσει η ελληνική πλευρά προς τιμή της τουρκικής αντιπροσωπείας.

Το Σάββατο στις 10:00 οι δύο Πρωθυπουργοί θα προεδρεύσουν στο «3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ