Μελάς: Στη Δικαιοσύνη θα πω τα ονόματα όσων θα ψηφίσουν για Πρόεδρο - iefimerida.gr

Μελάς: Στη Δικαιοσύνη θα πω τα ονόματα όσων θα ψηφίσουν για Πρόεδρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Δικαιοσύνη, στην περίπτωση που κληθεί, θα αποκαλύψει, όπως είπε σήμερα, ο Παναγιώτης Μελάς τα ονόματα των τεσσάρων βουλευτών των ΑΝΕΛ που, όπως έχει δηλώσει, του έχουν εκμυστηρευτεί πως θέλουν να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται.

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και πλέον ανεξάρτητος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, απάντησε με αυτόν τον τρόπο στο «τελεσίγραφο» των ΑΝΕΛ που του ζητούσαν να δώσει εντός 24 ωρών τα ονοματεπώνυμα όσων διαδίδει ότι «θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Καμμένο».

Παράλληλα, ο κ. Μελάς αποκάλυψε ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ ο ένας από τους τέσσερις βουλευτές για τους οποίους μίλησε τον παρακάλεσε να πει στον Πάνο Καμμένο να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επειδή τον πιέζουν οι ψηφοφόροι του και δεν θα ξαναεκλεγεί βουλευτής.

Οσον αφορά τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου περί δωροδοκίας, ο κ. Μελάς τις χαρακτήρισε «κακοήθειες και αισχρές καταστάσεις», ενώ κατήγγειλε για ακόμη μία φορά πως «τα συζητούσαν ο κ. Καμμένος με την κα Ξουλίδου και τα απέκρυπταν από εμένα», παρά την απόπειρα εμπλοκής του ονόματός του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ