Τα ζώδια της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Τώρα αλλάζουν οι προτεραιότητες για σας τους Κριούς, με τον κυβερνήτη σας, τον Άρη, να περνά στον Υδροχόο, γεγονός που σας οδηγεί να εγκαταλείψετε τον προσανατολισμό σας για επαγγελματική ανέλιξη και σας ωθεί να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Προσέχετε σήμερα ένα οικονομικό σας θέμα. Παρ’ όλ’ αυτά, σήμερα είναι μια μοναδική μέρα τόσο για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Απριλίου όσο και για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας (γύρω στις 13 Απριλίου). Οι μέρες αυτές είναι μοναδικές, μπορούν να σας οδηγήσουν σε επιτυχία, τόσο σε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές, με νομικές υποθέσεις, όσο και στα συναισθηματικά σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Ταύρος
Με την Σελήνη να κινείται και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, εσείς οι Ταύροι μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, αρκεί να προσέξετε τις υπερβολές, αν είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Τώρα αρχίζει μια περίοδος, στην διάρκεια της οποίας θα δώσετε μεγάλους αγώνες για τα επαγγελματικά σας. Σήμερα, όμως, είναι μια μοναδική ημέρα, για να προωθήσετε ένα οικονομικό ή ένα συναισθηματικό σας θέμα. Κάτι αλλάζει γενικότερα στην ζωή σας και στα θέματα που εν γένει έχουν σχέση με την οικογένειά σας.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους, οι θεαματικές όψεις που πραγματοποιούνται σήμερα επηρεάζουν τα θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Γενικότερα, κάτι αλλάζει στη ζωή σας. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουνίου θα έχετε μια θεαματική αλλαγή, ενώ μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Ιουνίου αυτή είναι μια μοναδική στιγμή, για να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες σας, οι οποίες έχουν σχέση και με την καθημερινή σας ζωή αλλά και γενικότερα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η νέα θέση του Άρη σάς ανοίγει δρόμους για ταξίδια.

Καρκίνος
Για σας τους Καρκίνους τώρα ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία θα ασχοληθείτε με οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά και γενικά τέτοιου είδους θέματα. Κάποιοι δυνατοί φίλοι σας σας βοηθούν. Στον τομέα της εργασίας σας (ή της υγείας σας) θα μπορούσαν να γίνουν πολύ σημαντικά πράγματα, τα οποία θα σας ανοίξουν δρόμους, αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Εμπιστευτείτε άτομα της οικογένειάς σας ή φιλικά σας πρόσωπα, ώστε να μπορέσετε να φτάσετε στο σημείο που θέλετε.

Λέων
Για σας τους Λέοντες σήμερα κάτι αλλάζει γενικότερα στη ζωή σας. Μπορεί να έχετε κάποια επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα, όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Αυγούστου, μπορείτε να περιμένετε μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Αυγούστου θα υπάρξει μια αλλαγή, η οποία ίσως έχει σχέση με το εξωτερικό, με τις επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά αλλά και με την συναισθηματική σα ζωή. Πολύ δε περισσότερο, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 Αυγούστου, μην αφήσετε σήμερα ούτε στιγμή να πάει χαμένη! Είναι θεαματική η σημερινή ημέρα τόσο για την συναισθηματική σας ζωή όσο και για την επέκταση της ζωής σας γενικότερα. Ο Άρης, βέβαια, κινείται απέναντι από το ζώδιό σας και δημιουργεί κάποια ένταση για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23 Ιουλίου. Αποφύγετε τις εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Παρθένος
Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, κάποια θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας ή την ακίνητη περιουσία σας λύνονται τώρα κατά τον καλύτερο τρόπο. Η εξέλιξη ενός οικονομικού σας θέματος θα βοηθήσει την οικογένειά σας, ή αντίθετα, η οικογένειά σας θα βοηθήσει τα οικονομικά σας. Θα δεχθείτε φίλους, ενώ θα κάνετε έξοδα για το σπίτι ή για αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός
Μια πολύ καλή ημέρα είναι η σημερινή για σας τους Ζυγούς! Μπορεί να σας απασχολούν τα οικονομικά σας, όμως οι συναντήσεις, οι μετακινήσεις και οι επαφές σας ευνοούνται ιδιαίτερα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στη 1η Οκτωβρίου είτε θα έχετε συναντήσεις με νεαρά πρόσωπα, είτε θα έχετε κάποιες σημαντικές ειδήσεις. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Οκτωβρίου θα έχετε κάποιες θεαματικές συναντήσεις με φίλους. Πολύ δε περισσότερο, η θεαματική όψη Αφροδίτης –Δία ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 Οκτωβρίου.

Σκορπιός
Αν και τα οικονομικά απασχολούν άμεσα εσάς τους Σκορπιούς, θα προωθηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο! Έχετε κάποια χρήματα να εισπράξετε, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Με την Σελήνη να κινείται και σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, μπορείτε να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Τώρα αρχίζει μια περίοδος (προς το παρόν για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας), στην διάρκεια της οποίας θα σας απασχολήσουν κάποιες οικογενειακές σας καταστάσεις αλλά και θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Μπορεί να έχετε μετακινήσεις, μετακομίσεις, θα πρέπει όμως να έχετε και την σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων της οικογένειάς σας, ώστε να αποφύγετε τυχόν εντάσεις.

Τοξότης
Αυτή είναι μια θεαματική περίοδος για σας τους Τοξότες, όχι τόσο για σας του Νοεμβρίου, όσο για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-3 Δεκεμβρίου. Εσείς θα έχετε απρόσμενες, θεαματικές αλλαγές στη ζωή σας, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-15 Δεκεμβρίου, δημιουργώντας ίσως κάτι εξαιρετικό για τη ζωή σας! Αξιοποιείστε αυτές τις ημέρες, καθώς, μετά τις 8 Δεκεμβρίου, ο Δίας, κυβερνήτης πλανήτης σας, γίνεται ανάδρομος και ενδεχομένως να μην έχετε τις ίδιες ευκαιρίες, ή ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις στον τομέα που θέλετε. Η συναισθηματική σας ζωή μοιάζει να πηγαίνει ιδιαίτερα καλά.

Αιγόκερως
Σήμερα εσάς τους Αιγόκερους η Σελήνη σάς φέρνει πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Οτιδήποτε μπορεί να γίνεται μυστικά αυτό τον καιρό (μια σχέση, μια συνεργασία) ή μια αλλαγή σε θέματα της οικογένειάς σας θα μπορούσε να εξελίσσεται ιδανικά για σας. Το μόνο «μελανό σημείο» είναι ότι αρχίζει για σας μια περίοδος μεγάλων εξόδων.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους είναι μια συναρπαστική μέρα η σημερινή! Μπορεί ο Άρης να περνά στο δικό σας ζώδιο, δίνοντάς σας πολλές πληροφορίες για τα όσα σημαντικά έχουν γίνει στο παρασκήνιο το προηγούμενο διάστημα, όμως οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τους φίλους σας, με την κοινωνική σας ζωή, με ταξίδια, τη συλλογική δουλειά και γενικότερα διάφορα γεγονότα σας απασχολούν άμεσα. Πάντως, θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην οικογένειά σας.

Ιχθείς
Ιχθύες μου, αυτές τις μέρες, αποδεχθείτε προσκλήσεις, μιας και η κοινωνική αλλά και η επαγγελματική σας ζωή είναι πολύ ευχάριστες! Αν και γενικά τώρα ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία θα έχετε άγχος για ένα οικονομικό σας θέμα, σήμερα μπορεί να κάνετε μια ιδιαίτερα σημαντική στροφή σε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα! Αξιοποιήστε γενικά την σημερινή ημέρα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ