Η Ναταλία Δραγούμη σοκάρει: Αποκαλύπτει ποιος την παρενόχλησε σεξουαλικά στα 12 της - iefimerida.gr

Η Ναταλία Δραγούμη σοκάρει: Αποκαλύπτει ποιος την παρενόχλησε σεξουαλικά στα 12 της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική και εξίσου σοκαριστική ήταν στην τελευταία της συνέντευξη η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, η οποία εξομολογήθηκε ότι όταν ήταν παιδί είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση.

«Αρκετές φορές έχω νιώσει άβολα στον χώρο της δουλειάς από σεξουαλική παρενόχληση, αλλά και με περίεργες προτάσεις. Όμως θα σου πω κάτι: την πρώτη σεξουαλική παρενόχληση τη δέχτηκα όταν πήγαινα στο σχολείο, στα 12, από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς μου, και άλλη μία στα 15, από φίλο μου που ήταν μεγαλύτερός μου. Στη δεύτερη, μάλιστα, περίπτωση ένιωσα πιο έντονα την πίεση, ήταν πιο επιθετικός», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ναταλία Δραγούμη πρόσθεσε ότι είχε αποκαλύψει το συμβάν στους γονείς της, οι οποίοι έγιναν έξαλλοι. «Εγινε χαμός, γιατί ήταν φίλος της οικογένειας που έμπαινε στο σπίτι μας. Από τότε δεν του μίλησε ποτέ κανείς. Δεν πήγαμε στην Αστυνομία. Τώρα, αν βάλω τον εαυτό μου στη θέση της κόρης μου, μου έρχεται να πάω να τον σκοτώσω!», ανέφερε.

Πηγή: Περιοδικό You

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ