Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί μπορείτε σήμερα να προωθήσετε ένα πολύ σημαντικό οικονομικό σας θέμα. Μηνύματα, τηλεφωνήματα και ειδήσεις, είτε από το εξωτερικό είτε για κάποια νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υπάρχουν για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαρτίου. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Απριλίου θα έχετε απρόσμενες και σημαντικές συναντήσεις. Εκείνοι όμως, που θα πρέπει να ανοίξετε μια πόρτα στην τύχη, να περιμένετε σημαντικές ευκαιρίες, είστε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Απριλίου. Για σας, αποκλείεται να περάσει αυτή η εβδομάδα και να μην σας έχει δώσει κάτι απίθανα καλό, το οποίο θα έχει σχέση με το εξωτερικό ή με συναντήσεις και σημαντικές επαφές. Ο Άρης σιγά σιγά εγκαταλείπει τον τομέα της εργασίας σας, έναν τομέα, ο οποίος μπορεί να σας είχε φορτίσει τον τελευταίο καιρό.

Ταύρος
Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, εσείς οι Ταύροι μπορείτε να ρυθμίσετε κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις, οι οποίες σας απασχολούσαν από καιρό. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι υποθέσεις αυτές να προέρχονται από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Για σας τους Ταύρους, τώρα αρχίζει μια περίοδος, στη διάρκεια της οποίας θα δώσετε μεγάλους αγώνες για τα επαγγελματικά σας. Όμως, κάτι απίθανα καλό θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα σε θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά, αλλά και με τα συναισθηματικά σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Αν θέλετε να ρυθμίσετε ένα θέμα της οικογένειάς σας ή της ακίνητης περιουσίας σας, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να γίνει κάτι τέτοιο.

Δίδυμοι
Μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε έναν απολογισμό ζωής, καθώς ήρθε η στιγμή, που εσείς οι Δίδυμοι θα περάσετε στην επίθεση και θα κάνετε πολύ σημαντικά πράγματα, έστω και με αρκετή ένταση! Όμως, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας φαίνονται να προωθούνται, τόσο για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου, όσο και για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουνίου. Πολύ δε περισσότερο, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Ιουνίου μην αφήσετε ούτε στιγμή να πάει χαμένη από τις μέρες αυτές! Ο Δίας από τον Λέοντα αλλά και η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε και να έχετε την βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σας και να προωθηθούν κάποια θέματα που αφορούν τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας.

Καρκίνος
Οι φίλοι είναι σήμερα πολύ σημαντικοί για σας τους Καρκίνους, με την Σελήνη στον Ταύρο να σας φέρνει κοντά σε φίλους, οι οποίοι μπορούν μάλιστα να σας στηρίξουν και να σας δώσουν την βοήθειά τους. Μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε εργασιακά αλλά και οικονομικά σας θέματα, καθώς τώρα είναι η κατάλληλη εποχή, για να πετύχετε τον στόχο σας. Η περίοδος κατά την οποία είχατε μεγάλη ένταση έχει πια τελειώσει, αλλά τώρα ξεκινά ένα διάστημα στη διάρκεια του οποίου θα δώσετε μεγάλους αγώνες για τα οικονομικά σας.

Λέων
Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο δημιουργεί σε εσάς τους Λέοντες σημαντικές επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, αν και, λίγο πολύ, όλοι θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και ευχάριστες επαφές. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουλίου θα έχετε χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-6 Αυγούστου θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα, ενώ θα κάνετε σημαντικές αλλαγές. Πολύ δε περισσότερο, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στον Δεκαπενταύγουστο, τώρα που ο Κρόνος σας έχει πλέον απαλλάξει από την σκιά του, θα βρείτε τον τρόπο να ερωτευτείτε, να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά ή να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας σχέδια.

Παρθένος
Εσάς που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου σάς απασχολούν τα οικογενειακά σας θέματα, ενώ θα βρείτε τον τρόπο να επιλύσετε ένα σημαντικό θέμα της ακίνητης περιουσίας σας. Σήμερα μπορείτε να σχεδιάσετε τις κινήσεις σας σε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές ή με νομικές υποθέσεις.

Ζυγός
Μια πολύ ευχάριστη περίοδος είναι αυτή που διανύετε τώρα εσείς οι Ζυγοί, καθώς δεν σας απασχολούν πλέον οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα ακίνητης περιουσίας, καθώς ο Άρης ολοκληρώνει την πορεία του στον Αιγόκερω. Η νέα θέση του Άρη στον Υδροχόο εκφράζει τώρα την δημιουργική σας διάθεση. Σήμερα, ρυθμίστε ένα οικονομικό σας θέμα και περιμένετε εξελίξεις, τόσο εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου, όσο και εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Οκτωβρίου. Πολύ δε περισσότερο εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Οκτωβρίου, αποκλείεται αυτή τη στιγμή να μην σας προκύψει κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο ίσως να προέρχεται και από φίλους σας, μια συνάντηση, μια σημαντική εξέλιξη, η οποία θα είναι και ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Σκορπιός
Για σας τους Σκορπιούς αυτή είναι μια περίοδος, κατά την οποία λύνετε σημαντικά οικονομικά σας θέματα, αν και αρχίζουν να σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις (τις οποίες θα αναλύω στην διάρκεια των ημερών που ακολουθούν). Μετακομίσεις, μετακινήσεις και επισκευές δεν λείπουν στο σπίτι. Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας φέρνει κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε, βέβαια, τις διαφωνίες.

Τοξότης
Η περίοδος αυτή είναι ό,τι καλύτερο για σας τους Τοξότες! Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο θα λάβετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, ενώ αν έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, θα κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Η Αφροδίτη και ο Δίας κάνουν ό,τι μπορούν για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-14 Δεκεμβρίου! Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σας, τον Δία, είναι θεαματικά ευνοϊκό. Έτσι, θα δείτε τα σχέδιά σας να εξελίσσονται, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα και θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων ή ταξιδιών. Τώρα γίνεστε πιο μαχητικοί, ενώ τα έξοδά σας έχουν τελειώσει.

Αιγόκερως
Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας τους Αιγόκερους. Έτσι, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας, καθώς κάτι πολύ σημαντικό τόσο στον οικονομικό σας τομέα όσο και στα συναισθηματικά σας, μπορεί να εξελιχθεί σε ό,τι καλύτερο. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια και, πολύ περισσότερο, αποφύγετε να κάνετε μυστικές επαφές, αν δεν τις «κλειδώσετε» πρώτα.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, με τον Άρη σιγά σιγά να περνά στο δικό σας ζώδιο, θα μάθετε πολλά από όσα διαδραματίζονταν μέχρι τώρα και τα αγνοούσατε, αλλά και τις παρασκηνιακές κινήσεις κάποιων ανθρώπων. Σήμερα, όμως, θα ασχοληθείτε με θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι ή με την ακίνητη περιουσία σας. Οι φίλοι σας σας βοηθούν, η κοινωνική σας ζωή γενικότερα είναι έντονη, ενώ μπαίνετε σε μια περίοδο δράσης. - See more at: http://www.astrologos.gr/provlepseis/imerisies-provlepseis/ydrohoos#sthash.sFQzgijS.dpufΙχθείς
Ιχθύες μου των πρώτων ημερών, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-24 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα το Σάββατο και την Κυριακή, μήπως κάνετε κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις. Γενικότερα, υπάρχει κίνδυνος λαθών ή εξαπατήσεων, ενώ θα πρέπει να προσέχετε τις επαφές σας με το υγρό στοιχείο. Οι φίλοι σας όμως σας αγαπούν. Θα δεχθείτε προσκλήσεις, οι οποίες αλλάζουν την διάθεσή σας, και σας βοηθούν να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Επίσης, το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη, από το δικό σας ζώδιο, σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις.

Ιχθείς
Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να δείτε φίλους και συγγενείς, ενώ η κοινωνική όπως και η επαγγελματική σας ζωή είναι πολύ όμορφη! Οι φίλοι σας σας προφέρουν την βοήθεια αλλά και την στήριξή τους, ακόμη και στον χώρο της εργασίας σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας εξακολουθείτε να πασχίζετε για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Ενδεχομένως να έχετε την βοήθεια κάποιων δυνατών φίλων σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ