Κούρσα θανάτου για ΙΧ στο αντίθετο ρεύμα: Νεκρός ο οδηγός -3 τραυματίες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κούρσα θανάτου για ΙΧ στο αντίθετο ρεύμα: Νεκρός ο οδηγός -3 τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες, εκ των οποίων μία γυναίκα σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο τραγικός απολογισμός σύγκρουσης ενός ΙΧ αυτοκινήτου με αγροτικό όχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γρεβενών-Βασιλίτσας.

Το αυτοκίνητο με αριθμό πινακίδας ΡΝΑ 1954, κινούμενο προς τον Δοξαρά Γρεβενών, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το αγροτικό όχημα, με αριθμό πινακίδας ΚΖΜ 3869, αναφέρει το grevenamedia.gr.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που χρειάστηκε να επέμβει, νεκρός είναι ο οδηγός του ΙΧ, 75 ετών, ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο νεαρά άτομα, ένα αγόρι -ο εγγονός του θύματος- και μια κοπέλα, που επέβαιναν στο ίδιο όχημα, καθώς και ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου.

Όλοι οι τραυματίες αρχικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γρεβενών, ωστόσο, σύμφωνα με το grevenamedia.gr, η κατάσταση της 19χρονης φίλης του εγγονού του θύματος κρίθηκε σοβαρή και γι' αυτό μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Οι άλλοι δύο τραυματίες, όπως ανέφεραν πηγές του Νοσοκομείου Γρεβενών στα τοπικά ΜΜΕ, είναι σε καλή κατάσταση.

Κούρσα θανάτου για ΙΧ στο αντίθετο ρεύμα: Νεκρός ο οδηγός -3 τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Κούρσα θανάτου για ΙΧ στο αντίθετο ρεύμα: Νεκρός ο οδηγός -3 τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Κούρσα θανάτου για ΙΧ στο αντίθετο ρεύμα: Νεκρός ο οδηγός -3 τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Κούρσα θανάτου για ΙΧ στο αντίθετο ρεύμα: Νεκρός ο οδηγός -3 τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Πηγή βίντεο - φωτό: grevenamedia.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ