Επική γκάφα ΡΙΚ με την υγεία του Αναστασιάδη: Η φωτογραφία με το... συννεφάκι που «έλιωσε» τα social media - iefimerida.gr

Επική γκάφα ΡΙΚ με την υγεία του Αναστασιάδη: Η φωτογραφία με το... συννεφάκι που «έλιωσε» τα social media

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε γκάφα μεγατόνων υπέπεσε το κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, καθώς, μια «πειραγμένη» φωτογραφία που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του απέσπασε χιλιάδες ειρωνικά (και όχι μόνο) σχόλια από αναγνώστες.

Σε είδηση για τις δηλώσεις του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, και με θέλοντας να δώσει δραματικό τόνο στην αγωνία των συνεργατών του προέδρου, κάποιος από το κανάλι έκανε ένα κολάζ.

Και τα έκανε μαντάρα, καθώς, στο κολάζ παρουσιάζεται ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος να κάνει δηλώσεις και δίπλα, σε ένα... συννεφάκι η σκέψη του η οποία είναι στον Νίκο Αναστασιάδη.

Η εικόνα κατέβηκε σχεδόν αμέσως, ωστόσο, πρόλαβε να γίνει viral στο Διαδίκτυο.

Επική γκάφα ΡΙΚ με την υγεία του Αναστασιάδη: Η φωτογραφία με το... συννεφάκι που «έλιωσε» τα social media | iefimerida.gr 0

Το ΡΙΚ δεν έχει πάρει θέση, αλλά, πραγματικά, η φωτογραφία είναι... επική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ