Oι Rolling Stones «έχασαν» έναν δικό τους -Πέθανε ο σαξοφωνίστας τους, Μπόμπι Κις - iefimerida.gr

Oι Rolling Stones «έχασαν» έναν δικό τους -Πέθανε ο σαξοφωνίστας τους, Μπόμπι Κις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία του πνοή άφησε στα 70 του ο Μπόμπι Κις, ο οποίος επί χρόνια έκανε περιοδείες και ηχογραφήσεις με τους Rolling Stones.

Τα δυσάρεστα νέα ανακοινώθηκαν από το λογαριασμό του συγκροτήματος στο Twitter. «Οι Rolling Stones είναι συντετριμμένοι από την απώλεια του πολύ καλού τους φίλου και θρυλικού σαξοφωνίστα Μπόμπι Κις», ανέφερε η ανάρτησή του. «Ο Μπόμπι συνέβαλλε μουσικά με μοναδικό τρόπο στο συγκρότημα από τη δεκαετία του '60. Θα μας λείψει πολύ», κατέληγε το μήνυμα.

Ο Μπόμπι Κις είχε παίξει και σε ηχογραφήσεις του Τζον Λένον και του Ερικ Κλάπτον. Αφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, στο Φράνκλιν του Τενεσί, έπειτα από μακρά ασθένεια. Ο μουσικός ήταν σε περιοδεία με τους Rolling Stones νωρίτερα φέτος, πριν το πρόβλημα υγείας του τον αναγκάσει να αποσυρθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ