Εκατό χρόνια ομορφιάς σε ένα λεπτό – Πόσο άλλαξαν οι γυναίκες σε έναν αιώνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκατό χρόνια ομορφιάς σε ένα λεπτό – Πόσο άλλαξαν οι γυναίκες σε έναν αιώνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα χαρακτηριστικά κάθε γενιάς διαφέρουν κατά πολύ από τις προηγούμενες. Ο καλύτερος τρόπος να αποτυπωθούν οι διαφορές αυτές, είναι να εξετάσει κανείς τις... στυλιστικές προτιμήσεις των νέων της εποχής.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται οι αγαπημένες κομμώσεις των γυναικών ανά δεκαετία. Εκατό χρόνια ομορφιάς συνοψίζονται μέσα σε μόλις ένα λεπτό, για να αποδείξουν πως δεν χρειάζονται παρά μόλις λίγα χρόνια για να αλλάξουν τα γούστα. Η κόμμωση, αλλά και γενικότερα ο καλλωπισμός μιας γυναίκας, ίσως είναι ο ιδανικότερος τρόπος να παρουσιαστεί το... χάσμα των γενεών.

Το μαλλί μιας γυναίκας μπορεί να αλλάζει... μορφή, τα τσιμπιδάκια να τοποθετούνται σε διαφορετικές θέσεις πάνω στο κεφάλι, όμως υπάρχουν πράγματα που παραμένουν αμετάβλητα στο χρόνο. Οπως για παράδειγμα η ικανότητα μιας προσεγμένα καλλωπισμένης γυναίκας να προσελκύει τα βλέμματα, αναδεικνύοντας παράλληλα το στυλ της εποχής της.

Δείτε τις κομμώσεις μιας καλλονής μέσα στον τελευταίο αιώνα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ