Αγριο κύμα κακοκαιρίας: Εγκλωβισμένοι οδηγοί, κατολισθήσεις και πλημμύρες στην Ηπειρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγριο κύμα κακοκαιρίας: Εγκλωβισμένοι οδηγοί, κατολισθήσεις και πλημμύρες στην Ηπειρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκλωβισμένοι οδηγοί στη Θεσπρωτία, διακοπές ρεύματος και μεγάλα προβλήματα στα Γιάννενα λόγω της σοβαρής κακοκαιρίας που πλήττει την Ηπειρο.

Η ισχυρή βροχόπτωση στη Θεσπρωτία, προκάλεσε πολλά προβλήματα σε οδηγούς. Σύμφωνα με το epirusgate, aυτή την ώρα είναι κλειστός ο δρόμος που οδηγεί στην Πλαταριά.

Αγριο κύμα κακοκαιρίας: Εγκλωβισμένοι οδηγοί, κατολισθήσεις και πλημμύρες στην Ηπειρο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κλειστή είναι και η νέα παραλιακή οδός της Ηγουμενίτσας που παραδόθηκε στην κυκλοφορία μόλις πριν από δυο μήνες! Εγκλωβισμένοι είναι οδηγοί που επέστρεφαν από τους Φιλιάτες στη πόλη της Ηγουμενίτσας,καθώς αυτή την ώρα έχει πλημμυρίσει ο δρόμος κοντά στην Βρυσέλα.

Αγριο κύμα κακοκαιρίας: Εγκλωβισμένοι οδηγοί, κατολισθήσεις και πλημμύρες στην Ηπειρο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αγριο κύμα κακοκαιρίας: Εγκλωβισμένοι οδηγοί, κατολισθήσεις και πλημμύρες στην Ηπειρο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Χαλάζι και προβλήματα στα Γιάννενα

Προβλήματα έχουν σημειωθεί από την έντονη νεροποντή αλλά και τη χαλαζόπτωση που πλήττει από το μεσημέρι το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Στο κέντρο της πόλης η ορατότητα ήταν περιορισμένη και κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Η Λεωφόρος Δωδώνης,έγινε χείμαρρος ενώ και στην περιοχή της Λιμνοπούλας, πλημμύρισαν οι δρόμοι και ένα όχημα ακινητοποιήθηκε. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας και της αστυνομίας. Στο στρατόπεδο Βελισαρρίου έχουν ξηλωθεί παλιά στέγαστρα.

Αγριο κύμα κακοκαιρίας: Εγκλωβισμένοι οδηγοί, κατολισθήσεις και πλημμύρες στην Ηπειρο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Από τους κεραυνούς υπήρξαν μικροδιακοπές ρεύματος που έβγαλαν εκτός λειτουργίας κάποιους σηματοδότες,ενώ προβλήματα υπάρχουν και στους αναμεταδότες των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών. Επίσης, σε λίμνη έχουν μετατραπεί οι δρόμοι στον οικισμό που βρίσκεται μέσα στο Κάστρο. Στους δρόμους όπου έχουν πέσει δένδρα και πέτρες εργάζονται πυρετωδώς συνεργεία του δήμου, της Πολιτικής Προστασίας καθώς και κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αγριο κύμα κακοκαιρίας: Εγκλωβισμένοι οδηγοί, κατολισθήσεις και πλημμύρες στην Ηπειρο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Σε όλο το επαρχιακό δίκτυο του νομού Ιωαννίνων έχουν δημιουργηθεί προβλήματα λόγω κατολισθήσεων και μεταφοράς φερτών υλικών, ενώ στον δρόμο που συνδέει το χωριό Άρματα με το Δίστρατο, στην Κόνιτσα, υποχώρησε το οδόστρωμα λόγω της ροής χειμάρρου.

Από τη δυνατή βροχόπτωση, η οποία συνεχίζεται έως αυτή την ώρα, έχουν πλημμυρίσει πολλοί δρόμοι της πόλης, ειδικά στις παραλίμνιες περιοχές και τα προάστια, κυρίως από τα βουλωμένα φρεάτια με φύλλα δένδρων, ενώ σε πολλά υπόγεια πολυκατοικιών το νερό φτάνει το ένα μέτρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ